Παρουσία φιλάθλων με μέτρα προστασίας στους ερασιτεχνικούς αγώνες;

Στο άκουσμα της είδησης ότι απαγορεύονται οι φίλαθλοι στους ερασιτεχνικούς αγώνες λόγω του COVID-19 τα σωματεία αντέδρασαν, καθώς χάνουν ένα σημαντικό έσοδο.

Σήμερα έρχεται ένα σενάριο να αναπτερώσει τις ελπίδες τους για την παρουσία φιλάθλων, έστω μερική και με μέτρα προστασίας, όπως τη χρήση μάσκας και τις αποστάσεις μεταξύ των θεατών, σύμφωνα με δημοσίευμα του insport.gr!

Αναλυτικά:

Αισιοδοξία επικρατεί στους διαδρόμους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καθώς συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για την έστω μερική και υπό προϋποθέσεις παρουσίας φιλάθλων στα ερασιτεχνικά γήπεδα. Ανάλογες συζητήσεις υπάρχουν και σε επίπεδο μεγαλύτερων κατηγοριών αν και εκεί τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα καθώς υπάρχουν οργανωμένοι οπαδοί.

Σε γενικές γραμμές πάντως αναμένεται να υπάρξουν οπαδοί μόνο καθισμένοι σε απόσταση 2 μέτρων και ίσως και με τη χρήση προστατευτικής μάσκας. Η είδηση είναι επιβεβαιωμένη και το μόνο που απομένει είναι να σταθεροποιηθεί και να μειωθεί η εξάπλωση του ιού, για να γίνει πραγματικότητα“.