Προμηθέας Πάτρας x Παιδικά Χωριά SOS: Βιωματικό εργαστήριο σε μικρούς αθλητές για το διαδίκτυο

Το απόγευμα της Τρίτης (16/4) πραγματοποιήθηκε στο Promitheas Park εκδήλωση για τους νεαρούς αθλητές της Ακαδημίας μας, ηλικίας 10-11 ετών, με θέμα την «Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο», στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Προμηθέα «Good Athlete Better Person», σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS.

Ο Οργανισμός του Προμηθέα, πέρα από την ανάδειξη σπουδαίων αθλητών, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, με κύριο μέλημα την εκπαίδευση, την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των παιδιών, σχετικά με ζητήματα που είναι πάρα πολύ σημαντικά για τη ζωή τους και το μέλλον τους.

Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να ενημερωθούν περί των βασικών αρχών ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο, να ανταλλάξουν απόψεις και να προικιστούν με συμβουλές από τους ειδικούς, για την προστασία τόσο του εαυτού τους, όσο και των αγαπημένων τους προσώπων. Άλλωστε, στόχος του «Good Athlete Better Person» είναι ακριβώς αυτός, να προσφέρει πολύπλευρες γνώσεις στους νεαρούς αθλητές και να συμβάλλει σε μια πολυεπίπεδη εξέλιξη του χαρακτήρα τους. δίνοντας βάση στη βιωματική και διαδραστική ενημέρωση, για ζητήματα μείζονος σημασίας της καθημερινότητάς τους.