Πρωταθλητής με εξαιρετική παρουσία ο Γ. Μπουρλάκης

Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ

Ο Γιάννης Μπουρλάκης πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με τον οποίο κέρδισε μάλιστα και το πρωτάθλημα. Ήταν κομβικός σε αρκετά από τα παιχνίδια της ομάδας του και με την παρουσία του συνέβαλε και αυτός τα μέγιστα, ώστε ο Πανιώνιος να φτάσει με επιτυχία στον μεγάλο του στόχο.

Ο Πατρινός ποδοσφαιριστής με την ταχύτητα και την αποφασιστικότητα του έδωσε λύσεις και σημαντικές βοήθειες στην ομάδα του και δίκαια συγκαταλέγεται ως ένας εκ των κορυφαίων της πορείας στο φετινό πρωτάθλημα. Σημείωσε 13 γκολ στον ιδιαίτερα απαιτητικό όμιλο, μοιράζοντας παράλληλα 5 ασίστ.

Χωρίς καμία αμφιβολία λοιπόν ο «Μπούρλα» αποτελεί έναν ακόμα σημαντικό κρίκο της “κυανέρυθρης” αλυσίδας σε μια χρονιά ορόσημο και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Αυτό ήταν το τρίτο πρωτάθλημα της καριέρας του και η 7η άνοδος για τον ίδιο. Πέρυσι περίμενε καρτερικά μέχρι το φινάλε την Παναχαϊκή (διοικητική καθυστέρηση), αλλά στο τέλος αποχώρησε κακήν κακώς όπως τόσοι άλλοι πολύτιμοι παίκτες των «κοκκινόμαυρων», αλλά τουλάχιστον χαμογέλασε με την άνοδο.

Εξετάζει ήδη προσεκτικά τις προτάσεις που έχει οι οποίες δεν και λίγες. Λέτε να τον ξαναδούμε στα μέρη μας;