Σενάριο… ελπίδας για την Γ’ Εθνική

Απανωτές εξελίξεις εμφανίζουν μια «αχτίδα» ελπίδας για τον Ατρόμητο Πατρών και την άνοδο του στην Γ’ Εθνική της επόμενης σεζόν.

Η ολοκλήρωση των αγώνων μπαράζ μπορεί να φέρνει τον Ατρόμητο στην 4η θέση (5η υπερτερεί ο Παλληξουριακός που δεν ενδιαφέρεται) στη βαθμολογία πίσω από την προνομιούχο τριάδα, ωστόσο η ομάδα της Πάτρας έχει πιθανότητες να είναι του χρόνου στην Γ’ Εθνική ως μία από τις καλύτερες που τερμάτισαν στην 4η θέση των ομίλων των μπαράζ.

Πως αυτό όμως επηρεάζει τον Ατρόμητο Πατρών;

Πλέον ως πρώτος επιλαχόντας στον όμιλό του και δεδομένου πως Ολυμπιακός Β’ και Παναθηναϊκός Β’ έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα συνεχίσουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη νέα αγωνιστική περίοδο μετά τον υποβιβασμό τους από την Super League 2, έχει πλέον τους πρωταθλητές Αχαΐας στο «κάδρο» για να δεχθούν πρόσκληση ώστε να καλύψουν κάποιο κενό στην τρίτη τη τάξη κατηγορία της χώρας.

Σίγουρα δεν είναι τόσο ξεκάθαρο ακόμη, καθώς προηγούνται άλλες ομάδες με μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, αλλά αναμένεται ένα ακόμη «ζεστό» ποδοσφαιρικό καλοκαίρι.

Αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή πάντως είναι να σημειωθεί πως η διοίκηση του Ατρομήτου είναι αποφασισμένη να παίξει η ομάδα στην Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν διεκδικώντας εκ νέου το πρωτάθλημα, κάτι που εφόσον συμβεί, θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ουσιαστικά η διοίκηση του Ατρομήτου θεωρεί ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα τα επίπεδα και η ομάδα να τα καταφέρει αγωνιστικά, αλλά και κυρίως οικονομικά.

Η πληροφόρηση αναφέρει ότι ο Ατρόμητος έχει πάρει εγγυήσεις ότι η προσπάθειά του θα στηριχθεί μεταξύ άλλων και σε επίπεδο ποδοσφαιριστών. Από ‘κει και πέρα ο Ατρόμητος θα πρέπει να παρακολουθήσει από εδώ και πέρα τις διαδικασίες και να δει πώς θα κινηθεί ούτως ώστε ν’ αποκτήσει αυτή τη δυνατότητα, επαναφέροντας το πατραϊκό ποδόσφαιρο μετά από κάποια χρόνια στις ράγες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.