Σε λειτουργία από αύριο το περίπτερο της Παναχαϊκής στην Πλατεία Γεωργίου!

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Παναχαϊκής από τη Πέμπτη θα λειτουργεί περίπτερο στην Πλατεία Γεωργίου όπου θα πωλούνται εισιτήρια ενόψει του αγώνα της Κυριακής αλλά και των υπόλοιπων εντός έδρας αγώνων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η προσπάθεια της ομάδας μας για την επιστροφή της στην Super League 2 κορυφώνεται και ο κόσμος είναι ο μεγάλος σύμμαχος στο δρόμο για την άνοδο. Από το απόγευμα της Πέμπτης (19/5) και ώρα 18:00 θα ξεκινήσει στην Πλατεία Γεωργίου (κάτω μέρος) η λειτουργία του κοκκινόμαυρου περιπτέρου όπου θα πωλούνται εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες των μπαράζ με Ηλιούπολη (22/5), Ηρακλή Λάρισας (1/6) και ΠΑΟ Ρουφ (5/6).

Επίσης θα υπάρχουν και επιλεγμένα προϊόντα της ομάδας μέσα από το e-shop, ενώ ισχύει κανονικά η προσφορά για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για τα μπαράζ στην τιμή των 30 ευρώ με ένα δώρο της επιλογής σας (κασκόλ ή καπέλο ή μπλούζα πρωταθλητή)

Το ωράριο λειτουργίας του περιπτέρου θα έχει ως εξής:

Πέμπτη 19/05 από 6μμ – 8μμ

Παρασκευή 20/05 από 10πμ – 1μμ & 6-8μμ

Σάββατο 21/05 από 10πμ – 1μμ & 6-8μμ

Προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήρια σας για τους αγώνες και κλείστε θέση στην Αγυιά για να πετύχουμε μαζί το στόχο της ανόδου!