Σημαντική πρωτοβουλία για οικονομική ανακούφιση των ερασιτεχνικών σωματείων από τον ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας

Σε μια σημαντική κίνηση για την ανακούφιση των σωματείων τους, προχώρησε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής :

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και όλα τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, λαμβάνοντας υπόψη ότι η έξαρση της νόσου COVID-19 που παρατηρείται το τελευταίο  χρονικό διάστημα εκτός από την απειλή για την δημόσια υγεία προκαλεί και αλυσιδωτές οικονομικές συνέπειες πλήττοντας μεταξύ άλλων και τις οικονομικές δυνατότητες των ερασιτεχνικών σωματείων, σε συνεργασία με την οικεία Επιτροπή Διαιτησίας και την διοίκηση της ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, αποφάσισε όπως…

τα μέλη του προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στα πρωταθλήματα (2020 – 2021) όλων των τοπικών κατηγοριών, την 1η αγωνιστική κάθε γύρου.

Η μόνη επιβάρυνση των σωματείων στις αντίστοιχες αγωνιστικές (όσον αφορά την διαιτησία) θα αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ  στα ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ των διαιτητών και των παρατηρητών διαιτησίας.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, για μια ακόμη φορά επιδεικνύει γρήγορα αντανακλαστικά αφουγκραζόμενος πλήρως το νέο οικονομικό τοπίο που έχει διαμορφωθεί στην μετά COVID-19 εποχή, προσφέροντας -στο μέτρο του δυνατού- μια σχετική οικονομική ανακούφιση στα ερασιτεχνικά σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας.