Σκέφτεται το ενδεχόμενο παρουσίας οπαδών στα γήπεδα ο Αυγενάκης!

Ο Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ και συνομίλησε με παράγοντες της ομάδας, αλλά και τον προπονητή Γιώργο Σίμο.

Μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρθηκε στην πρόταση του εκτελεστικού διευθυντή των ασπρόμαυρων, Ηλία Πουρσανίδη, στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη της Super League 1 σχετικά με την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, στο 20% της χωρητικότητας των γηπέδων, χαρακτηρίζοντάς την πολύ ενδιαφέρουσα. 

«Είναι βέβαιο ότι το ποδόσφαιρο έχει συνδεθεί με τον κόσμο. Με την ένταση, το πάθος, τη συγκίνηση ίσως και την αποδοκιμασία κάποιες φορές. Η πρόταση του Ηλία Πουρσανίδη είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, παρότι αυτή την ώρα πρέπει πρώτα να καλύψουμε μια σειρά από άλλα που πρέπει να προηγηθούν για να μπορέσουμε να τη συζητήσουμε.

Αυτή την ώρα είμαστε μπροστά στο β΄ στάδιο των ομαδικών προπονήσεων, μετά η διοργανώτρια αρχή πρέπει να αποφασίσει το αν και πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα και να προετοιμάσουμε τα επόμενα βήματα. Εδώ είμαστε να το συζητήσουμε πάντοτε με σεβασμό στις απόψεις, συμβουλές και κατευθύνσεις των ειδικών. Και πάλι με σεβασμό και επιχειρήματα, όταν έρθει εκείνη η ώρα θα μιλήσουμε και πάλι μαζί τους για να δούμε αν και κατά πόσο μπορούμε να προχωρήσουμε σε ένα τέτοιο σχέδιο.

Έχουμε δρόμο, αλλά οτιδήποτε ακούγεται από χείλη σοβαρών στελεχών δεν μένει αναξιοποίητο. Όλα καταγράφονται και εδώ είμαστε να το συζητήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προηγουμένως ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε δηλώσει πως: «Ήρθα να δω από κοντά όλα αυτά, που ούτως ή άλλως άκουγα ότι τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα, όλοι οι κανόνες, όλες οι προϋποθέσεις προπόνησης σε ατομικό επίπεδο και σε λίγο διάστημα σε ομαδικό.

Επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με ψυχή, αλλά και με στόχο και κυρίως με πειθαρχία, κάτι το οποίο απουσιάζει από το σύνολο της ποδοσφαιρικής οικογένειας, ελπίζω όμως ότι η εποχή μετά τον κορονοϊό θα μας βρει όλους περισσότερο ώριμους. Όμως, τότε ο ΟΦΗ θα είναι πολύ πιο μπροστά. Αυτό αποδεικνύεται από την σοβαρή δουλειά που κάνουν οι παράγοντες, η διοίκηση αλλά και οι προπονητές και φυσικά οι παίκτες.

Ως Ηρακλειώτης, ελπίζω η ομάδα μας από την επόμενη χρονιά, με ακόμη υψηλότερους στόχους, να καταφέρει να μας κάνει υπερήφανους, όπως μας έκανε και φέτος. Να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά, είτε είναι στη διοίκηση είτε αθλητές είτε φροντιστές να έχουν υγεία. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη να απολαμβάνουμε ωραίο θέαμα και να προσφέρετε χαρές στον κόσμο που πιστεύει στην ομάδα, που ενώνει όλη την Κρήτη».