Σοκ στο Διαγόρα Βραχνεΐκων, ολική ρήξη χιαστού ο Α. Αλεξανδρής!

Θα χάσει όλη τη χρονιά ο ποδοσφαιριστής του Διαγόρα Βραχνεΐκων, Ανδρέας Αλεξανδρής, καθώς υπέστη ολική ρήξη χιαστών στη χθεσινή προπόνηση. Η διοίκηση του Διαγόρα Βραχνεΐκων, θα είναι στο πλευρό του σε ότι χρειαστεί, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή που εξέδωσε:

«Δυστυχώς οι φόβοι που είχαμε για την έναρξη του πρωταθλήματος μετά από απουσία 5 μηνών για τραυματισμούς παικτών λόγω της μικρής διάρκειας προετοιμασίας, επιβεβαιώνονται καθημερινά στις ομάδες από την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η ομάδα μας σε κάθε αγώνα έχει τουλάχιστον πέντε απουσίες παικτών λόγω μυϊκών τραυματισμών που ταλαιπωρούν τους ποδοσφαιριστές και χάνουν από δύο βδομάδες μέχρι και ενάμιση μήνα, δηλαδή όλο το πρωτάθλημα.

Δυστυχώς σε όλους αυτούς τους τραυματισμούς χθες προστέθηκε και ένας ακόμα αυτή τη φορά, σοβαρότατος τραυματισμός. Ο ποδοσφαιριστής μας Ανδρέας Αλεξανδρής υπέστη ολική ρήξη χιαστών και θα πρέπει σύντομα να μπει στο χειρουργείο. Η ομάδα μας θα είναι δίπλα του για ότι χρειαστεί και του ευχόμαστε να έχει δύναμη και όλα θα είναι περαστικά.

Το κλάμα του και η στενοχώρια του τη στιγμή του τραυματισμού του είναι οδηγός για όλους μας και κυρίως για τους συμπαίκτες του που στον αγώνα της Κυριακής, η προσπάθεια για τη νίκη θα είναι αφιερωμένη σε αυτόν. Υπομονή, Aνδρέα όλα θα είναι περαστικά και θα επανέλθεις σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους».