Σούλης Παπαδόπουλος : «Θέλουμε να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις» (video)

Δυο μέρες πριν τον αγώνα με τον ΟΦ Ιεράπετρας, την Κυριακή (08/01, 14:45), σε έναν εντός έδρας αγώνα, ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις.

Όσον αφορά τις ομάδες που δεν αγωνίζονται στις τελευταίες αγωνιστικές είπε:

«Κάποιος ομάδες δεν θα αγωνιστούν ούτε σε αυτή την αγωνιστική. Αυτό δεν είναι σωστό γιατί κάποιοι παίρνουν βαθμούς έτσι απλά, ενώ ο αγώνας κρίνεται μέσα στις τέσσερις γραμμές και ο κόπος των ποδοσφαιριστών είναι πολύ σοβαρός».

Για το παιχνίδι της Κυριακής (08/01) είπε:

«Είμαι υποχρεωμένος να πω για τον ΟΦ Ιεράπετρας οτι έχει πάρα πολύ μεγάλο σεβασμό και από ‘μένα αλλά κι από τους παίκτες μου και είναι μια ευχάριστη έκπληξη ,γιατί κανείς δεν περίμενε ότι θα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση . Μια ομάδα πολύ δυνατή, που θα μπορούσε να βρίσκεται ψηλότερα όπως κι εμείς άλλωστε και γι’ αυτό το λόγο αυτό το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι πολύ δύσκολο και θα γίνει πολύ μεγάλη μάχη για να μπορέσουμε να κερδίσουμε.Ερχόμαστε από μία σημαντική νίκη και συνεχίζουμε να προετοιμαζόμαστε καλά. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα έτσι και αυτή την Κυριακή θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό . Παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, την ίδια σκέψη, στην κατάκτηση της νίκης. Σίγουρα δεν το καταφέρνεις πάντα αλλά σίγουρα προσπαθείς πάντα.»

Τέλος τόνισε:

«Όποια παιδιά και να παίξουνε, όποια και να μπούνε μέσα , θα δώσουν το 100 τοις 100 τους! Δεν υπάρχουν αναπληρωματικοί και βασικοί σ’ αυτή την ομάδα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις. Έχουμε ανάγκη τον κόσμο και τον θέλουμε κοντά μας.»