Σούπερ επιθετική προσθήκη για τη Δόξα Νιφορεΐκων

Η Δόξα Νιφορεΐκων ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφή με ένα δικό της παιδί που έχει γεμάτες συμμετοχές στη Γ’ Εθνική. Ο λόγος για τον επιθετικό Νίκο Πυρρή που ανακοινώθηκε πριν λίγο από τους μαυραετούς.

Πιο αναλυτικά:


“Πυροτεχνουργοί προσπάθησαν να απενεργοποιήσουν την βόμβα, δεν τα κατάφεραν όμως με αποτέλεσμα την έκρηξη και έτσι ο ΝΙΚΟΣ ΠΥΡΡΗΣ την νέα αγωνιστική σεζόν θα φοράει τα ασπρόμαυρα με τον αετό στο στήθος ⚫️⚪️

Έχουμε την χαρά και την τιμή να καλωσορίσουμε στην οικογένεια της Δόξας Νιφορεΐκων ένα δικό μας παιδί, που πάντα ήταν δίπλα στην ομάδα μας και τώρα έφθασε η στιγμή να αγωνιστεί για αυτήν. Έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στο αχαϊκό και ηλειακό ποδόσφαιρο,που ξεκίνησε την καριέρα του στον Εθνικό Σαγεΐκων και αργότερα αγωνίστηκε στην Γ εθνική με Πανμοβριακό, Αχαϊκή και ΠΑΟ Βάρδας.

Ένας ποδοσφαιριστής που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα μας και θα προσφέρει τα μέγιστα με την ποιότητα του στο προσεχές πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν ήταν κυπελλούχος Ηλείας με τον ΠΑΟ Βάρδας και ήταν από τους πρώτους σκόρερ της ομάδαςΝίκο σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρόνια και επίτευξη των κοινών μας στόχων.Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυνατά“.