Σπουδαία νίκη στο 92′ για τον Άρη Πατρών

Διαιτητής: Αντωνίου (Καρράς – Σταθοπούλου)

Σε ένα παιχνίδι όπου διεξήχθη υπό βροχή σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ο Άρης Πατρών κατάφερε να επικρατήσει του Πήγασου Μπεγουλακίου με 2-1 χάρις το τέρμα του Γιάννη Σπανού (2ο στην αναμέτρηση) στο 92ο λεπτό και να πανηγυρίσει την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Το παιχνίδι από την αρχή μέχρι και το τέλος ήταν πολύ δυνατό με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και με έντονο πάθος και από τις δύο ομάδες για την πολυπόθητη νίκη. Η πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 14′ από πλευράς Άρη με το σουτ του Μενύχτα εντός περιοχής να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια.

Στο 38′ ο Μπούμπαλης έβγαλε εξαιρετική ψηλοκρεμαστή μπαλιά στον Σπανό και αυτός ύστερα από εκπληκτική κίνηση (σέντερ φορ) βγήκε τετ α τετ από τον Αθανασακόπουλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πήγασος Μπεγουλακίου μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και συγκεκριμένα στο 49′ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 όταν ο Αλποχωρίτης έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και με προβολή ο Κ. Μαλτέζος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Σπανού από το ύψος της μεγάλης περιοχής μπλόκαρε εύκολα ο Αθανασακόπουλος. Στο 70′ ο Κ.Μαλτέζος έκανε το σουτ εκτός περιοχής με τον Αναστασοβίτη να αποκρούει εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία. Πέντε λεπτά αργότερα ο Άρης Πατρών έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί αλλά το γυριστό του Αγγελή κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

Για να έρθουμε στο 92′ όταν ο Γράβαλος έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και με κεφαλιά ο Σπανός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους ανθρώπους του Άρη Πατρών. Με αυτή την νίκη ο Άρης Πατρών έφτασε τους 6 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ατρόμητο Πατρών.

Από την άλλη πλευρά ο Πήγασος γνώρισε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ έμεινε και με την πικρία καθώς δεν κατάφερε στα τελευταία λεπτά να κρατήσει το θετικό αποτέλεσμα και μοιραία ηττήθηκε από το σύνολο του Άρη Πατρών. Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εντός έδρας την Αναγέννηση Ψαθόπυργου, σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι επιτακτική.

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Θανάσης Παπουτσής) : Αναστασοβίτης, Πανάρετος, Μενύχτας (74′ Δημόπουλος), Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Γεωργόπουλος (63′ Κουτρούμπας), Αγγελής (87′ Γράβαλος), Μπούμπαλης, Σπανός, Οικονομόπουλος (46′ Μητρόπουλος), Κωστής.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ (Νίκος Τσολόπουλος): Αθανασακόπουλος, Π.Μαλτέζος, Μπονόβας (75′ Παπαδημητρακόπουλος), Παπανικολάου, Χριστόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Κ.Μαλτέζος, Αλποχωρίτης, Προσκεφαλάς (90′ Κακαβούλας), Μαντάς, Αποσκίτης.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς