Σπουδαίοι προπονητές στο 2nd Master Mind Football Special Project που έρχεται στην Πάτρα

Ένα πρότζεκτ πολύ ποδοσφαιρικό, πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό, αλλά και άκρως εξειδικευμένο για ηλικίες από 15 έως 25 ετών. Μάλιστα οι παίκτες που θα ξεχωρίσουν θα δοκιμαστούν σε ομάδες του εξωτερικού, αλλά σε ομάδες Νέων της Σούπερ Λιγκ 1 και της Σούπερ Λιγκ 2.

Άρης Ρούσσος και Μανώλης Βαμβακερής αποφάσισαν στην διοργάνωση ενός ποδοσφαιρικού πρότζεκτ για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, σε συνεργασία – υποστήριξη με την Playsports, αλλά και της Global Pro Soccer.

Παρών ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς γνωστός από το πέρασμά του από Άτλαντα και Άρη Πατρών. Έχει δουλέψει στον Άλιμο στη Super League 2 (2014-2015) και στη συνέχεια για 7 χρόνια (2015-2022) ήταν προπονητής στις ομάδες Κ-17, Κ-16 και Κ-15 της ΑΕΚ.

Πριν ένα χρόνο εργάστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Ερμιονίδας.

Κινούμενη σε αυτή την κατεύθυνση φροντίζουν να ενισχύουν και το τεχνικό επιτελείο με πρόσωπο που έχουν την εμπειρία και την ικανότητα να προσφέρουν τα μέγιστα. Μετά την έναρξη της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο (δείτε εδώ), ανακοινώθηκαν όλοι οι συνεργάτες που θα στελεχώσουν το 2nd Master Mind Football Special Project που έρχεται στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο γήπεδο Προσφυγικών και σε γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα που βρίσκεται στην πόλη μας. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί σετ προπόνησης, ενώ θα γίνουν εργομετρικές εξετάσεις.

Ένας εξ΄ αυτών είναι ο Παναγιώτης Αθανασόπουλος. Ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων, θα γυμνάζει το διάστημα αυτό όλους τους τερματοφύλακες και με την εμπειρία του και τις γνώσεις του θα προσφέρει λύσεις. Έχοντας εργαστεί σε Απόλλων Σμύρνης, Φωστήρα Ταύρου, Αιγάλεω, Προοδευτική, Ιωνικό ο “Άθα” θα είναι πολύ σημαντικός για τον κίπερ που θέλει να δουλέψει.

Μάκης Παρασκευόπουλος

Επιστημονικός συνεργάτης ο Μάκης Παρασκευόπουλος ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί και από τη θέση του γυμναστή.

Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ, εκπαιδευτής σχολών προπονητών ποδοσφαίρου UEFA/ΕΠΟ, προπονητής φυσικής κατάστασης, πτυχιούχος σχολής φυσικής κατάστασης ΕΠΟ/ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ. Επίσης ο είναι εξειδικευμένος στην αξιολόγηση και μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας.

Έχει εργαστεί επίσης και στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αχαΐας, όπως και στην ομάδα Νέων της Παναχαϊκής.

Δεν θα μπορούσε να λείπει ο Θανάσης Χάχαλης. Ο Θανάση Χάχαλη είναι εκπαιδευτής τερματοφυλάκων, ο οποίος ανήκει στο Διεθνές δίκτυο προπονητών τερματοφυλάκων Mentor Goalkeeping.

Οι προπονητές, μαζί με την επιστημονική ομάδα του 2nd Master Mind Football Special Project, θα αποκαλύψουν όλα τα προπονητικά και επιστημονικά tips για τον πλέον σύγχρονο τρόπο δουλειάς γύρω από τη θέση του τερματοφύλακα, αλλά και των ποδοσφαιριστών.

Πληροφορίες – εγγραφές: Μανώλης Βαμβακερής (6970940115) και Άρης Ρούσσος (6943544477).