Σπύρος Δήμου στο patragoal.gr: “Δεν είπα ποτέ σε κανέναν αν συνεχίζω ή όχι στην Παναχαϊκή”

Ο “χρυσός” χορηγός της Παναχαϊκής Σπύρος Δήμου, μίλησε στο patragoal.gr και πήρε θέση για τα όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες στον τοπικό τύπο.

Αναλυτικά ανέφερε τα εξής:

“Σε απάντηση των δημοσιευμάτων που αναφέρονται στο όνομα μου έχω να πω ότι δεν είπα σε κανέναν ότι παραμένω ή σταματάω από την χορηγία μου στην ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891. Ωστόσο επειδή βλέπω ότι έγινε θέμα θέλω να πω δύο πράγματα.

Λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό και της διακοπής του ποδοσφαιρικού προγράμματος, η φανέλα έπαιξε με την εταιρεία μου δύο φορές. Δεν με νοιάζει τόσο πολύ αυτό, αλλά πρέπει να λέγεται. Έπαιξε με 150.000 ευρώ σε δύο αγώνες. Εγώ δεν είμαι μέτοχος. Αγαπώ την Πάτρα, την Παναχαϊκή και την βοήθησα με το παραπάνω. Και τη νέα σεζόν αν πάνε τα πράγματα καλά και χρειαστεί βοήθεια θα είμαι δίπλα. Χαίρομαι που τήρησα το λόγο μου στο ακέραιο.

Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς και σε πολλούς ανθρώπους για τα καλά τους λόγια προς το πρόσωπο μου μέσα στα social media και σε διαφορά blogs. Ενημερώνομαι από τους συνεργάτες μου καθημερινά. Με το καλό να ξεκινήσει η νέα χρονιά και εδώ είμαστε. Ο πρόεδρος κάνει μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω θα πάνε όλα κατ’ ευχήν”.