Σταμάτης Σαρρής : “Ήταν δυόμιση χρόνια αγαστής συνεργασίας με κοινούς στόχους”

Ο πρώην προπονητής του ΑΠΣ Πάτραι Σταμάτης Σαρρής, με αφορμή την διακοπή της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές Αχαϊας, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί την ομάδα και όσους συνεργάστηκαν μαζί του

“Με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας με τον ΑΠΣ Πάτραι θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την απέραντη ευγνωμοσύνη στη διοίκηση που μου εμπιστεύτηκε ολοκληρωτικά τη λειτουργία της ομάδας.

Ήταν δυόμιση χρόνια αγαστής συνεργασίας με κοινούς στόχους, που είχαν ως αποτέλεσμα την αλματώδη πρόοδο του Συλλόγου με αποκορύφωμα την επάνοδό του στη Γ’ Εθνική.

Σαφώς, κάτι τέτοιο θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο έως ανέφικτο χωρίς τη βοήθεια και τη στήριξη όλων των συνεργατών μου, καθώς και των βασικών πρωταγωνιστών, όλων των παικτών της ομάδας που συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια.

Ωστόσο, αν και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από το οργανωτικό σκέλος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος ήταν πολλά και θα μπορούσαν ν’ αποτελέσουν δικαιολογία, η χαμηλή βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές δεν μπορεί να με αφήσει αδιάφορο και, αναλαμβάνοντας το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί, κλείνω τον κύκλο μου στη ομάδα.

Εύχομαι από καρδιάς την υπερπήδηση όποιων εμποδίων και την άμεση επάνοδο της ομάδας στα θετικά αποτελέσματα.