Στον Ίκαρο Πετρωτού η Βάτσικα

Η Βάσια Βάτσικα της ΑΕΚ Μεσολογγίου μετακόμισε στην Πάτρα λόγω σπουδών και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ίκαρου Πετρωτού.

Η ταλαντούχα παίκτρια πού τα έξι χρόνια παρουσίας της στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας έχει να επιδείξει δύο κατακτήσεις πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και ταυτόχρονα δύο ανόδους στην Α΄ Εθνική κατηγορία, όπως και μια κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας κορασίδων το 2018 που ήταν από τα βασικά ατού της μεγάλης αυτής επιτυχίας ενώ αγωνίστηκε πολλές φορές με την Εθνική κορασίδων και νεανίδων.

Η ανακοίνωση για την αποχώρηση της ΑΕΚ Μεσολογγίου:

«Η οικογένεια της ΑΕΚ Μεσολογγίου θέλει να ευχαριστήσει δημόσια την ποδοσφαιρίστρια Βάσια Βάτσικα για την εξαετή προσφορά της ,για την αγωνιστικότητά της, για το ήθος της καί για τον χαρακτήρα της και την αγάπη της προς το σύλλογό μας. Ήταν μια αθλήτρια κόσμημα για την ομάδα μας και ήταν τιμή μας που αγωνίστηκε στο σύλλογο μας. Επίσης της ευχόμαστε καλές σπουδές και τα καλύτερα, γιατί τής αξίζουν και πάντα η πόρτα του συλλόγου μας θα είναι ανοιχτή για σένα Βάσια»

Το ευχαριστώ της παίκτριας:

“Ευχαριστώ πολύ την ομάδα του Μεσολογγίου και ιδιαίτερα τον προπονητή μου Γιάννη Γουλή για την αγάπη και την στήριξη που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν έξι χρόνια γεμάτα εμπειρίες, ταξίδια, φιλίες, στιγμές χαράς. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και υγεία στις συμπαίχτριες μου”.