Στο στόχαστρο ομάδας του τοπικού της Ηλείας οι Λαθύρης και Μπίσα

Δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι αρκετά καλά γνώριμοι στο ηλειακό κοινό, οι Βαγγέλης Λαθύρης και Φρανσέσκο Μπίσα, βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες στο στόχαστρο της Θύελλας Πύργου. Μια Θύελλα Πύργου, η οποία πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, πάει για το μεγάλο κόλπο, επιχειρώντας να εντάξει στη δύναμη της τον διεθνή μέσο με την Εθνική Ομάδα της Ιορδανίας, Άγγελο Χαντί, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Πύργου.

Ο Άγγελος Χαντί, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο από πατέρα Ιορδανό και μητέρα Ελληνίδα, ωστόσο αποφάσισε στο ποδόσφαιρο να κάνει χρήση της ιορδανικής εθνικότητας και να χριστεί διεθνής με την ομάδα της Ιορδανίας. Έχει πλούσια καριέρα στη Σούπερ Λιγκ αλλά και σε χώρες του εξωτερικού, ενώ οι δυο τελευταίοι του σταθμοί, ήταν η Παναχαϊκή και ο Αλμυρός Γαζίου. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, στο στόχαστρο της Θύελλας Πύργου, βρίσκεται ο Φρανσέσκο Μπίσα του Άρη Πατρών, ο οποίος μέχρι τον περασμένο Γενάρη αγωνιζόταν στον Παμβουπρασιακό, καθώς επίσης και τον πρώην επιθετικό της Ρόδου Βαγγέλη Λαθύρη, από τον Γενάρη και μετά, πάραυτα πρώτο σκόρερ του Παμβουπρασιακού τη σεζόν που έφυγε στη Γ΄ Εθνική.

Η σημερινή μέρα ήταν πολύ κρίσιμη, ενώ αύριο το μεσημέρι, αναμένεται να έχουμε ανακοινώσεις, οπότε και ο Σπύρος Μπλάθρας, Αντιπρόεδρος του συλλόγου, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Είναι δε πολύ πιθανό, να προχωρήσει ακόμα και στην ανακοίνωση δυο νέων αποκτημάτων, ίσως κάποιων οι οποίοι να συμπεριλαμβάνονται και στα ονόματα τα οποία προαναφέραμε. Εκείνο όμως το οποίο παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, θα είναι η παρουσίαση του πλάνου της νέας σεζόν, ενός πλάνου το οποίο σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τους παίκτες οι οποίοι θα αποκτηθούν, θα είναι ένα πλάνο με πρωταγωνιστικές βλέψεις, οι οποίες θα φτάνουν μέχρι και την άνοδο στη Γ Εθνική.

Πηγή : PatrisNews