Στο “Attica Cup” θα συμμετέχει η Παναχαϊκή

Οι ομάδες Κ της Παναχαϊκής θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα Attica. Το αίτημα τους από τη διοργάνωση έγινε δεκτό και έτσι οι «κοκκινόμαυροι» θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με ομάδες της Super League 1 που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προσεχώς. Φιλική αναμέτρηση έδωσε το απόγευμα της Κυριακής (4/9) η Κ-17 της Παναχαϊκής και ηττήθηκε από τον Αστέρα Λεοντίου με 3-2. Οι “κοκκινόμαυροι” του Χάρη Ράντου βρέθηκαν πίσω στο πρώτο ημίχρονο με σκορ 2-0 με τα γκολ των Μαράτου και Μπάλλα. Η Παναχαϊκή βρήκε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαρίζοντας σε 2-2 με τα γκολ των Κουραχάνη και Κωστέλλου, αλλά ο Αστέρας Λεοντίου κέρδισε τελικά με 3-2 με το γκολ του Γραμματικόπουλου.

Η σύνθεση της Παναχαϊκής (Χ. Ράντος): Τσιρίνης, Βεντουρής, Νικολόπουλος, Βατής, Σταθόπουλος, Ξένος, Μαντάς, Κουραχάνης, Αναγνωστόπουλος, Μπισμπίκης, Ζήσης. Έπαιξαν και οι Ξυπολιάς, Χύτο, Διαμαντόπουλος, Ρουμελιώτης, Βελίγκος, Χαραλάμπους, Μπραντάν, Κορφιάτης, Χρυσανθόπουλος, Κωστέλλος.