Στο Panachaiki TV το ματς – “Stop” στους φιλάθλους του Αιγάλεω

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση από την επίσημη σελίδα του συλλόγου:

Η διοίκηση της Παναχαϊκής με αφορμή το αίτημα της ΠΑΕ Αιγάλεω για τη χορήγηση εισιτηρίων στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας ξεκαθαρίζει τα εξής:

Είμαστε υπέρ της μετακίνησης φιλάθλων (οργανωμένης και μη). Είμαστε οι πρώτοι που θελουμε και οι δικοί μας φίλαθλοι να είναι παντού δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα. Θα θέλαμε με μεγάλη χαρά να εξυπηρετούμε το αίτημα της ΠΑΕ Αιγάλεω και να χορηγήσουμε εισιτήρια στους οπαδούς της ωστόσο κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο. Ο λόγος είναι ότι δεν θα αγωνιστούμε στη φυσική μας έδρα στην Αγυιά (λόγω επανασποράς στο χλοοτάπητα) όπου εκεί δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα, αλλά στο «Φ. Αραβαντινός» το οποίο έχει σαφώς μικρότερη χωρητικότητα και δεν μπορεί να καλύψει ούτε καν τις ανάγκες για τους φιλάθλους της Παναχαϊκής.

Ειδικότερα από τη στιγμή που ισχύουν και θα τηρηθούν στο ακέραιο όλα όσα προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πανδημία COVID-19 δυστυχώς δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας. Με δεδομένο λοιπόν το μεγάλο ενδιαφέρον των φιλάθλων τόσο της ομάδας μας, όσο και του Αιγάλεω, η διοίκηση της Παναχαϊκής πήρε την απόφαση να καλύψει ζωντανά διαδικτυακά και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την αναμέτρηση μέσα από το Panachaiki TV για να δουν το παιχνίδι όλοι όσοι δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στο «Φ. Αραβαντινός» και φυσικά κάθε φίλος της Παναχαϊκής ή του Αιγάλεω από οπουδήποτε και αν βρίσκεται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη μετάδοση θα γίνουν γνωστές με νέα ενημέρωση“.