Συγκινητικές στιγμές στο φιλικό βετεράνων Δάφνης-Παναχαϊκής

Συγκίνησε από κάθε πλευρά το φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων μεταξύ Δάφνης και Παναχαϊκής. Η εμβληματική φυσιογνωμία του Βασίλη Στραβοπόδη, ο Ήρωας του Γκρατς Γρηγόρης Πλιάτσικας, ο πρώην άσσος του ΠΑΟΚ Γιάννης Αντωνόπουλος, η εμβληματική φυσιογνωμία των ηλειακών γηπέδων, ο Γιάννης Ζύγουρας στα 76 του χρόνια, ο οποίος έπαιξε ποδόσφαιρο μέχρι τα 58, αλλά και όλοι οι παλαίμαχοι άσοι.

Πρόσωπα από την Ηλεία, τα οποία συνέδεσαν το όνομά τους με την Παναχαϊκή, όπως ο άλλοτε αρχηγός της ομάδας Θοδωρής Ανδριόπουλος, ο Χρήστος Παρασκευόπουλος, ο οποίος πέρσι πέρασε και από τον πάγκο της ομάδας, αλλά και πολλοί άλλοι. Οι παλαίμαχοι της Δάφνης, οι οποίοι διοργάνωσαν αυτό το ματς για την ενίσχυση του συλλόγου «Πίστη», ευχαρίστησαν την ομάδα της Παναχαϊκής, τον κόσμο, τους επίσημους καλεσμένους και τους χορηγούς.

Στην ανάπαυλα βραβεύτηκαν ο Ευάγγελος Γιαννακουδάκης (παλαίμαχος διαιτητής), εκπρόσωπος του συλλόγου «Πίστη», ο Γιάννης Αντωνόπουλος παλαίμαχος παίκτης του Εθνικού και του ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Ζύγουρας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παράγοντας της Δάφνης και του Φιλίππου. Δόθηκαν επίσης αναμνηστικά και δώρα στους αρχηγούς των δυο ομάδων από τον Ευάγγελο Γιαννακουδάκη, καθώς και μετάλλια του συλλόγου «Πίστη» στους διαιτητές, τον γιατρό του αγώνα Αντώνη Καλογεράκο και τους επισήμους. Το τρίτο ημίχρονο, δόθηκε στο μαγαζί του Παναγιώτη Τσάκωνα με δείπνο.