Συμφώνησαν με Γιατρά οι “νεοφώτιστοι”

Ο Μάκης Γιατράς θα είναι ο προπονητής που θα καθοδηγήσει τον Μίλωνα τη νέα αγωνιστική περίοδο, αν κι εφόσον ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης συμμετάσχει στη Stoiximan Basket League του 2024-25.

Δεδομένης μάλιστα της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου την Τρίτη 11 Ιουνίου, άπαντες εργάζονται σκληρά ώστε να προκύψουν άμεσα οι συνθήκες για τη δήλωση συμμετοχής στη Stoiximan Basket League του 2024-25. Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος εγγυάται μάλιστα την εισροή χρημάτων στα ταμεία της ομάδας, που θα την καταστήσουν απολύτως ανταγωνιστική (σε βαθμό που θα είναι στόχος η είσοδος στα playoffs).

Υπό αυτό το πρίσμα μάλιστα έχει ήδη επιτευχθεί συμφωνία με τον προπονητή που θα αναλάβει να “χτίσει” και να καθοδηγήσει τον Μίλωνα στην πρώτη κατηγορία. Ο λόγος για τον Μάκη Γιατρά. Ο έμπειρος τεχνικός ήταν free agent από την στιγμή που αποχώρησε από τον πάγκο του Προμηθέα πριν από περίπου ένα χρόνο, με τους ανθρώπους του Μίλωνα να αποσπούν τη θετική απάντηση από εκείνον. Πάντα με την προϋπόθεση πως ο Μίλωνας θα βρίσκεται στα σαλόνια της Stoiximan Basket League.