Συνεργασία με την ΕΠΣΑ και τον Ντίνο Παπαγιαννόπουλο για τις Κ-19 και Κ-17

Σε νέα εποχή βαδίζουν οι ομάδες Κ-19 και Κ-17 της Παναχαϊκής. Η Πατρινή ΠΑΕ ανακοίνωσε συνεργασία με την τεχνική επιτροπή της ΕΠΣΑ και με εκπρόσωπος του όλου εγχειρήματος θα είναι ο Ντίνος Παπαγιαννόπουλος με πολυετή παρουσία στο χώρο των ακαδημιών μέσω του Δαβουρλή Κ’ 92.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 συναισθανόμενη την υποχρέωση που απορρέει από την ιστορικότητα της ομάδας μας, αλλά και την αναγκαιότητα της εξασφάλισης του μέλλοντος μας, δούλεψε όλο αυτό το διάστημα συστηματικά και αθόρυβα.

Μελετώντας την πορεία του προγράμματος Primavera της ΕΠΣ Αχαΐας καθώς και την προσφορά της τεχνικής επιτροπής της ΕΠΣΑ, ενός ανοιχτού δημοκρατικού θεσμού, ανέθεσε σε αυτήν, την οργάνωση και λειτουργία των ομάδων Κ-19 και Κ-17.

Επίσης υποχρέωση της τεχνικής επιτροπής είναι η δημιουργία δικτύου σχολών Παναχαϊκής εντός και εκτός νομού Αχαΐας.

Ως εκπρόσωπος της τεχνικής επιτροπής ορίζεται ο κος Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος. Με ποδοσφαιρικό υπόβαθρο – εγγονός του αείμνηστου Κ. Δαβουρλή – και πολυετή εμπειρία στο κομμάτι των υποδομών ο κος Παπαγιαννόπουλος αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Όπως και στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαΐας, έτσι και στο δίκτυο σχολών Παναχαϊκής η τεχνική επιτροπή και ο κ. Παπαγιαννόπουλος θα συνεργαστούν με την A&D SPORTS MANAGEMENT για την δημιουργία του δικτύου.

Η τεχνική επιτροπή αποτελείται σήμερα από σημαντικούς ανθρώπους των ακαδημιών της πόλης όπως για παράδειγμα τον Δημήτρη Αργυρόπουλο που είναι ο πρόεδρος των παλαιμάχων της ομάδας μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες, καθώς η τεχνική επιτροπή θα παραθέσει συνέντευξη τύπου όπου θα αναλύσει λεπτομερώς το πλάνο λειτουργίας.”