Συνεχίζεται η επαγγελματική δουλειά στις ομάδες «Κ» της Παναχαϊκής (pics)

Πάνω από 80 παιδιά απ’ ολόκληρη την Αχαΐα συμμετείχαν στα δοκιμαστικά της Παναχαϊκής που ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα στο γήπεδο Προσφυγικών και συνεχίζονται μέχρι αύριο, Παρασκευή για τη συγκρότηση των ομάδων Κ-19 και Κ-17.

Ο προπονητής των ομάδων, Χάρης Ράντος, έχει αναλάβει κυρίως να τσεκάρει τους ποδοσφαιριστές, ο Λεωνίδας Κυβελίδης είναι από κοντά, ενώ ο Μάκης Παρασκευόπουλος θα τσεκάρει τους αθλητές από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Στο κομμάτι του τεχνικού τιμ των “Κ”, θυμίζουμε είναι ο προπονητής Χάρης Ράντος με τους συνεργάτες του (προπονητές τερματοφυλάκων) Δημήτρη Κόμπλα και Θανάση Χάχαλη, τον Θανάση Πέτρου (φροντιστή) και βεβαίως τον Μάκη Παρασκευόπουλο ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα εργομετρικά των αθλητών.

Μαζί τους και οι Χρήστος Μικές, Κώστας Σωτηρόπουλος, Θόδωρος Παπουτσάκης, Γιάννης Ρηγόπουλος, Άγγελος Ροζής. Τα δοκιμαστικά για την Κ-19 ολοκληρώθηκαν, ενώ σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθούν οι δοκιμές για την Κ-17.

Στο γήπεδο βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, Νίκος Κωνσταντακόπουλος και Ανδρέας Μαστραντωνάκης που αποτελούν παιδιά της ακαδημίας που κατάφεραν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, φορώντας τη φανέλα της μεγάλης ομάδας.

Φωτογραφικό υλικό: