Σ. Σαρρής: “Το παιχνίδι χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο” -Τα highlights (vid)

H Ρόδος κέρδισε με 3-1 τον Α.Π.Σ. Πάτραι που παρέμεινε χωρίς βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές. Οι «πράσινοι» ήταν πάρα πολύ κακοί στο α’ ημίχρονο, έμειναν νωρίς πίσω στο σκορ και γνώρισαν μια φυσιολογική ήττα από μια ομάδα που θέλει να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ 2.

Το σκορ για τη Ρόδο άνοιξε στο 15ο λεπτό με κεφαλιά ο Κανταρτζής μετά από εκτέλεση φάουλ του Νικολόπουλου. Μόλις πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 20’, τα «ελάφια» πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Μετά από μία πολύ ωραία προσπάθεια ο Τζουανάκης έδωσε στον Μπαρμπαρούση και αυτός από κοντά έκανε το 2-0 για τη Ρόδο. Οι «πράσινοι» με τον Τσούτση στο 56’, σημείωσαν το 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 με κεφαλιά του Κυβελίδη στο 64’.

Συνθέσεις:

ΡΟΔΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Μανουσάκης, Τρόκα, Νικολόπουλος, Κανταρτζής, Παντίδος, Σουλάι (66’ Ζόγκας), Βογιατζής Β., Κάμπα, Τζουανάκης (85’ Τσανάκου), Τσούτσης, Μπαρμπαρούσης (92’ Βογιατζής Σ.).

Α.Π.Σ. ΠΑΤΡΑΙ (Σταμάτης Σαρρής): Βορίλα, Στανή (59’ Σταυρόπουλος), Θεοφάνης (46’ Γερογιάννης), Φούφουλας (77’ Ζέλος), Γιαννόπουλος (46’ Βλασσόπουλος Θ.), Βλασσόπουλος Ν., Ζελενίτσας, Μαστραντωνάκης, Λιμάτσι (86’ Μητρόπουλος), Σαμπανέι, Κυβελίδης.

Μετά το τέλος του αγώνα στη Ρόδο, ο τεχνικός του Πάτραι, Σταμάτης Σαρρής, δήλωσε:  «Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Το παιχνίδι χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο, δυστυχώς μας στοίχισε η κούραση του ταξιδιού. Δεχθήκαμε γρήγορα εύκολα γκολ και πρέπει να καθίσουμε να δούμε τι λάθη έγιναν. Στο β΄ ημίχρονο ήμασταν λίγο καλύτεροι, κάναμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε κάτι διαφορετικό.  Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα».