Τέλος καλό, όλα καλά με Ντάσιο

Η διοίκηση του Γιώργου Μπάρλου έλυσε ένα ακόμα πρόβλημα από το παρελθόν. Ο λόγος για τα χρέη στον Γιώργο Ντάσιο.

Οι “κοκκινόμαυροι” τα βρήκαν με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και νυν γενικό αρχηγό του ΠΑΣ Γιάννινα και έτσι παραιτήθηκε από τη διεκδίκηση, που θα έφερνε το ενδεχόμενο ποινών στην ομάδα.

Μάλιστα για τα ευχάριστα, υπήρξε και σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ την Τετάρτη (27/5) που αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή την προγραμματισμένη για την Πέμπτη (28/5) κλήση της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για την εκδίκαση της υπόθεσης του πρώην ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Ντάσιου, ενημερώνουμε πως το συγκεκριμένο θέμα λύθηκε και ο παίκτης παραιτήθηκε από το δικόγραφο της αίτησης επιβολής ποινών.

Η ΠΑΕ τα είχε βρει εδώ και πολλούς μήνες με τον παίκτη, από τη μέρα που είχε ασκήσει την προσφυγή του και η εξωδικαστική συμφωνία τηρήθηκε στο ακέραιο από την ομάδα μας. Λόγω ενός διαδικαστικού θέματος που λύθηκε την Τρίτη (26/5) με νέα κίνηση από την πλευρά της ΠΑΕ, η υπόθεση διευθετήθηκε με την προαναφερόμενη παραίτηση του παίκτη».

Από εκεί και πέρα, η Παναχαϊκή όπως σχεδόν σε καθημερινή βάση ενημέρωσε για τις μανιώδεις εργασίες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Συγκεκριμένα τα νέα είναι τα ακόλουθα: «Πυρετωδώς συνεχίζονται οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας “Αλ. Σπανός”. Τις τελευταίες μέρες και από τη στιγμή που στους εξωτερικούς χώρους οι εργασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, το βάρος πέφτει εντός της κτιριακής εγκατάστασης που θα στεγάσει τους ποδοσφαιριστές μας και τα στελέχη της ομάδας.

Συγκεκριμένα, από την αρχή της εβδομάδας γίνεται αγώνας δρόμου έτσι ώστε η συνολική αποπεράτωση του έργου να μπει στην τελική ευθεία. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες που αφορούσαν τις γυψοσανίδες, τα βαψίματα και οι σχετικές ενέργειες (στοκάρισμα κλπ.) είναι σε εξέλιξη, ενώ προχωρούν και οι υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Παράλληλα, γίνονται και κάποιες ηλεκτρολογικές εργασίες, έτσι ώστε να δυναμώσει ο φωτισμός και να τοποθετηθούν κάμερες για την ασφάλεια του προπονητικού κέντρου».