Τέσσερις ανανεώσεις και τέσσερις μεταγραφές για τον Πανιώνιο/Αχιλλέα

Συστάσεις για τον αρχηγό Μάριο Γκλαβά δεν χρειάζονται που πέρσι με 14 γκολ ήταν από τους ηγέτες της ομάδας. Το ίδιο ισχύει για τον ακραίο χάφ Βασίλη Θεωδορακόπουλο που με τα 17 γκολ που σημείωσε την περσινή περίοδο έχει βάλει πλώρη για μεγάλα πράγματα.

Τρίτη κατά σειρά ανανέωση ο Θανάσης Παναγιωτακόπουλος ο επιτελικό μέσος της ομάδας, πυλώνας σταθερότητας και ηρεμίας, εργαλείο που δύσκολα βρίσκεις. Τέλος στο σύλλογο παραμένει ο 17χρονος Θανάσης Νικολόπουλος, η έκπληξη για την Αχαΐα την περίοδο που διανύσαμε. Βασικό στέλεχος της Μικτής Νέων και της ομάδας της Αγυιάς.

Έκανε την διαφορά και θα συνεχίσει την προσπάθεια προκειμένου να κάνει το επόμενο βήμα και να πάει ακόμα ψηλότερα. Πάμε τώρα σε νέα αποκτήματα των νεοφώτιστων. Αρχικά αποκτήθηκε ο Μπάκας Αιμίλιος, (αριστερό μπάκ χάφ) με θητεία στην Γ΄Εθνική με τον Πανμοβριακό Ριόλου, στην Α΄Κατηγορία με τον Αετό Πατρών και τώρα επέστρεψε στην ομάδα της γειτονιάς του.

Αποκτήθηκε ο Γκόντας Βασίλειος, νεαρός ελπιδοφόρος τερματοφύλακας από την Αιγείρα/Ακράτα που θα του δοθεί φέτος η ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του με την ομάδα της Αγυιάς. Ο Σακελλαρόπουλος Ιωάννης, μέσος με θητεία στην ομάδα νέων του Παναθηναϊκού για τέσσερα χρόνια και πέρασμα από την Γ΄Εθνική με τη φανέλα του Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Ο Σακελλαρόπουλος έρχεται να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Κώστα Λάζαρη, έχοντας μπροστά του λαμπρό μέλλον. Η διοίκηση του Πανιωνίου/Αχιλλέα ευχαριστεί το φιλικό σωματείο του Διαγόρα Βραχνείκων για την άμεση ανταπόκριση. Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο Δημητρόπουλος Δημήτρης, δυναμικός και πολύπειρος στόπερ από τον Εθνικό Πατρών, επιστρέφει μετά από χρόνια στην ομάδα που πήρε πρωτάθλημα.

«Ευχαριστούμε τα νέα μας αποκτήματα για την τιμή που μας έκαναν να αποτελέσουν μέλη της ομάδας μας και τα καλοσωρίζουμε στην οικογενειά του Πανιωνίου – Αχιλλέα Αγυιάς. Οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές συνεχίζονται με ευχάριστες εκπλήξεις για την ομάδα μας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των νεοφώτιστων.