Τέσσερις παίκτες της Ακαδημίας των Σπορ θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις για τους επίλεκτους

Από σήμερα Τετάρτη έως και το Σάββατο 9/6/22 θα πραγματοποιηθούν στα γυμναστήρια της Ακράτας και του Ελαιώνα για την φετινή αγωνιστική χρονιά 2021-22 η  τελευταία συγκέντρωση και προπονήσεις για τους επίλεκτους αθλητές χάντμπολ    κατηγορίας Κ16 ( παίδων ) και Κ14 ( παμπαίδων Α΄ ).

Από τους προπονητές της ΕΑΠ/ΟΧΕ έχουν επιλεγεί 90 αθλητές (και για τις δύο κατηγορίες ) από όλα τα σωματεία της χώρας, ενώ από το ίδρυμα ΝΙΑΡΧΟΣ επιστημονική ομάδα σε συνέχεια της παρακολούθησης των επίλεκτων αθλητών, θα πραγματοποιήσουν τα τελευταία σχετικά τεστ.

Από την Πάτρα και συγκεκριμένα από τον σύλλογο της Ακαδημίας των Σπορ έχουν επιλεγεί τρεις παίδες αθλητές και ένας παμπαίδας Α΄, αναδεικνύοντας έτσι την σωστή δουλειά που γίνεται στις υποδομές του σωματείου που είναι οι τροφοδότες  ανδρικής και γυναικείας  ομάδας αντίστοιχα.

Εκτός από τους παίκτες στο συγκεκριμένο καμπ των προ εθνικών ομάδων θα συμμετάσχει και ο Πατρινός προπονητής Γιάννης Παπαγιαννόπουλος (πρώτος δεξιά στην φωτογραφία) με την ιδιότητα του μέλους της ΕΑΠ/ΟΧΕ.

Στην φωτογραφία διακρίνονται και οι αθλητές που θα συμμετάσχουν που είναι από αριστερά οι: Δημήτριος Γιαννόπουλος, Σταύρος Παπαδιονυσόπουλος, Ιωάννης Παπακωστόπουλος και Χριστόφορος Γιάγκος.