Τα σενάρια για τα δύο τελευταία εισιτήρια των μπαράζ της Γ’ Εθνικής

Ολοκληρώνονται την Κυριακή 2/6 τα μπαράζ του 5ου ομίλου για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, στα οποία συμμετείχε και ο πρωταθλητής Αχαϊας Ατρόμητος Πατρών, ο οποίος δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει ένα από τα τρία εισιτήρια που οδηγούσαν προς τις εθνικές κατηγορίες.

Η τελευταία αγωνιστική κρίνει τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια, αφού το ένα το έχει ήδη “καπαρώσει” με σχετική ευκολία ο Παναρκαδικός, ο οποίος ολοκλήρωσε αήττητος την διαδικασία με 5 νίκες και 1 ισοπαλία.

Μιλτιάδης, Πανγυθεατικός και Παλληξουριακός παίζουν για τα δύο τελευταία εισιτήρια και ας δούμε τα σενάρια που έχουμε.

** Ο Παλληξουριακός υποδέχεται τον Μιλτιάδη και μόνο με νίκη διαφοράς 6 τερμάτων, θα είναι μια από τις ομάδες που θα πάρουν την άνοδο. Αποτέλεσμα που φαντάζει από δύσκολο έως απίθανο. Σε περίπτωση οποιουδήποτε άλλου αποτελέσματος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, την άνοδο παίρνουν Μιλτιάδης και Πανγυθεατικός, ακόμα και αν η ομάδα του Γυθείου ηττηθεί στην Ζάκυνθο από την Θύελλα Αμπελοκήπων.

** Υπάρχει και το σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας, αφού σε περίπτωση ισοπαλίας στην Ζάκυνθο και νίκης του Παλληξουριακού, οι τρείς “μονομάχοι” ισοβαθμούν στους 9 βαθμούς, αλλά και πάλι ο Παλληξουριακός είναι σε δυσμενή θέση, αφού όπως προαναφέραμε χρειάζεται και σε αυτή την περίπτωση μια νίκη 6 τερμάτων, λόγω της καλύτερης διαφοράς που έχουν Μιλτιάδης και Πανγυθεατικός.

** Σε περίπτωση ήττας του Πανγυθεατικού και νίκης του Παλληξουριακού, η πρωταθλήτρια ομάδας της Κεφαλλονιάς/Ιθάκης, παίρνει το 3ο εισιτήριο για την Γ’ Εθνικής.

Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 17.00 και το πρόγραμμα αναλυτικά έχει ως εξής :

Ατρόμητος Πατρών – Ξενοφών Κρεστένων

Παλληξουριακός – Μιλτιάδης

Θύελλα Αμπελοκήπων – Πανγυθεατικός

Ρεπό : Παναρκαδικός

Η βαθμολογία (σε 6 αγώνες)

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ
ΑΑ ΟΜΑΔΑ Π Ν Ι Η Γ+ Γ- Β
1 Παναρκαδικός 6 5 1 0 13 3 16
2 Μιλτιάδης 5 3 0 2 11 5 9
3 Πανγυθεατικός 5 2 2 1 8 3 8
4 Παλληξουριακός 5 1 3 1 6 6 6
5 Ξενοφών Κρεστένων 5 1 1 3 4 11 4
6 Θύελλα Αμπελοκήπων 5 1 1 3 6 15 4
7 Ατρόμητος 5 1 0 4 4 9 3