Τιμητική εκδήλωση για τον πρωταθλητή Ευρώπης, Α. Παπακανέλλο στην Κλειτορία

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων, έχοντας υπόψη την πρόσφατη επιτυχία της ποδοσφαιρικής ομάδας νέων Κ19 του Ολυμπιακού, κατάκτησης του Κυπέλλου Youth League, στη διασυλλογική διοργάνωση της UEFA, με τη συμβολή του πρωταγωνιστή Καλαβρυτινού, με καταγωγή από την Κλειτορία, ποδοσφαιριστή Αντώνη Παπακανέλλου του Γεωργίου, αφού η ομάδα αυτή πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης και προκάλεσε το θαυμασμό και τα θετικά σχόλια όλου του φίλαθλου κόσμου σε Ελλάδα και Ευρώπη,

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ:

  1. Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων εκφράζει τα συγχαρητήριά του και τις ευχαριστίες του στην ποδοσφαιρική ομάδα νέων Κ19 του Ολυμπιακού, για την πρόσφατη επιτυχία της κατάκτησης του Κυπέλλου Youth League, στη διασυλλογική διοργάνωση της UEFA.
  2. Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων εκφράζει ιδιαιτέρως τα συγχαρητήριά του και τις ευχαριστίες του, στο μέλος αυτής της ομάδας, στον πρωταγωνιστή Καλαβρυτινό, με καταγωγή από την Κλειτορία, ποδοσφαιριστή Αντώνη Παπακανέλλο του Γεωργίου, που έκανε όλο το Δήμο Καλαβρύτων και την Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων (Α.Ε.Κ.) της οποίας ήταν μέλος των ακαδημιών της, υπερήφανους και του εύχεται να έχει υγεία και να συνεχίσει να διακρίνεται και να πρωταγωνιστεί στο μέλλον που έχει μπροστά του το οποίο προδιαγράφεται λαμπρό.
  3. Εγκρίνει την πραγματοποίηση τιμητικής εκδήλωσης υπό την αιγίδα του Δήμου, στην γενέτειρα του Αντώνη Γ. Παπακανέλλου, την Κλειτορία, για την προσφορά του στην επιτυχία της ποδοσφαιρικής ομάδας νέων Κ19 του Ολυμπιακού, κατάκτησης του Κυπέλλου Youth League, στη διασυλλογική διοργάνωση της UEFA.
  4. Η απόφαση (Ψήφισμα) αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 80/2024 και να επιδοθεί προς τον Αντώνη Παπακανέλλο του Γεωργίου, ποδοσφαιριστή της ομάδας νέων Κ19 του Ολυμπιακού, κατάκτησης του Κυπέλλου Youth League στη διασυλλογική διοργάνωση της UEFA και να δημοσιευτεί στα τοπικά και περιφερειακά ηλεκτρονικά μέσα ειδησεογραφίας.