Το Πάτραι τους έβαλε τα γυαλιά

Οι συνθήκες της πανδημίας και τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν, δεν επέτρεψαν στο Πάτραι την πραγματοποίηση της καθιερωμένης εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Έτσι μιας και δεν ήταν δυνατή μία δια ζώσης συνάντηση με το ποδοσφαιρικό τμήμα, η διοίκηση προχώρησε σε τηλεδιάσκεψη με τους αθλητές και προπονητές. Άπαντες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση την οποία βιώνουμε τους τελευταίους και ευχήθηκαν η περιπέτεια αυτή να λάβει σύντομα τέλος και να επιστρέψουμε υγιείς και ασφαλείς στους αγωνιστικούς χώρους.

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνάντησής, πραγματοποιήθηκε κλήρωση δώρων. Οι τυχεροί Νίκος Ιωάννου και Θανάσης Φραγκουλάκης, κέρδισαν ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, προσφορά του καταστήματος και χορηγού της ομάδας, «Optical Area».

Ο ΑΠΣ Πάτραι ευχαριστεί τους κυρίους Στάθη Βασιλάκη, Κώστα Νικολακόπουλο και Χρήστο Σπυρόπουλο για την φετινή τους συνεισφορά στο σύλλογο. Στη φωτογραφία διακρίνεται ο εκ των ιδιοκτητών της επιχείρησης Στάθης Βασιλάκης με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Θανάση Φραγκουλάκη.