Το Orion Padel Club άνοιξε τις πύλες του και σε περιμένει…

Κάτι νέο και άκρως αθλητικό δημιουργήθηκε πριν από μερικές ημέρες στην περιοχή των Μποζαϊτίκων, δίπλα στο γήπεδο «Δημήτρης Τόφαλος» το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάλλιστα ως το… “παλάτι” της Αχαΐας.

Το “Orion Padel Club ”, αποτελεί τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του Στάθη Τσαρτόλια και του Στάθη Πούλιου που έχουν… στο αίμα τους το αθλητικό στοιχείο.

Θεωρείται ένα από τα πιο εθιστικά αθλήματα της εποχής μας και σίγουρα δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, αποτελεί το πρώτο αναπτυσσόμενο άθλημα παγκοσμίως. Ο λόγος, φυσικά, για το padel tennis!

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα παρείστικο, ομαδικό και αερόβιο παιχνίδι στρατηγικής, που συνάδει με την ελληνική κουλτούρα, γεγονός που εξηγεί το γιατί έχει καταφέρει να αποκτήσει τόσους πολλούς θαυμαστές και στη χώρα μας.

Πότε και πώς το padel tennis έκανε την εμφάνισή του στη χώρα μας; Τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα τα έκανε το 2013 και από τότε μέχρι σήμερα, αναπτύσσεται σταθερά με πλήρη ανοδική πορεία, αφού πρόκειται για ένα άθλημα το οποίο κερδίζει τον αθλητή από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Πώς ακριβώς παίζεται όμως το padel και τι άλλο αξίζει να γνωρίζουμε για το ιδιαίτερο αυτό άθλημα; Το padel παίζεται με δύο αντίπαλες ομάδες των δύο ατόμων και συνδυάζει στοιχεία από το squash, το tennis και τη ρακέτα θαλάσσης. Οι διαστάσεις του γηπέδου για το padel, βέβαια, είναι σχεδόν μισές από του tennis, ενώ το γήπεδο περιβάλλεται από πλαίσιο με τζάμια τα οποία χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με σπόντες, προσφέροντας ακόμα περισσότερη δράση και ανεβάζοντας την ταχύτητα του παιχνιδιού.

Στη πόλη μας, το Orion Padel Club, με δύο γήπεδα για αρχή, καθώς και ένα υπέροχο αίθριο καθιστικό, για να απολαμβάνουν όσοι το επισκέπτονται έναν καφέ η ένα χάλαρο ποτό, παρακολουθώντας ένα φιλικό ματς.

Όσο για το ποιος μπορεί να παίξει padel tennis, η απάντηση είναι όλοι, ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Οrion padel, ερχόμαστε!

Ιnstagram
Facebook
Ε-mail: orion.padel.club@gmail.com
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 693.406.3866 – 698.149.9762