Φάνης Γκέκας: “Όλοι λένε πως έφυγα αποτυχημένος από τον Παναιγιάλειο”

Ο Φάνης Γκέκας μίλησε για την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, την Ακίσασπορ, σημειώνοντας πως πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο, ενώ ειδική αναφορά έκανε στα όσα είχε συναντήσει στον Παναιγιάλειο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι δηλωμένος σαν τεχνικός σύμβουλος της ομάδας, αλλά θα είμαι προπονητής, αυτό θα γίνει για τυπικούς λόγους. Είναι μία ομάδα στην Γ΄κατηγορία και μπορεί τα επόμενα χρόνια να είναι στη Β Εθνική και να πρωταγωνιστεί. Γιατί να μείνω εδώ με όσα πέρασα την περασμένη αγωνιστική περίοδο στον Παναιγιάλειο; Χωρίς πρόεδρο, χωρίς χρήματα και να σωθούμε μόνο από τη δική μας προσπάθεια και των ποδοσφαιριστών. Οπότε για αυτό επέλεξα να πάω στην Τουρκία που ο κόσμος με αγαπάει και ξέρω και εγώ την ομάδα πολύ καλά».

Για την Ακίσασπορ και την Τουρκία, υπογράμμισε: «Πρόκειται για μία ομάδα με 20.000 θέσεις γήπεδο, προπονητικά κέντρα, ξενοδοχεία. Οι Έλληνες εδώ είναι σαν… Θεοί και η αντιπαράθεση που υπάρχει είναι μόνο σε πολιτικό κομμάτι και δεν υπάρχει κάποια αντιπαράθεση. Αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθώ και επίσημα την επόμενη εβδομάδα».

Ενώ ακόμα πρόσθεσε: «Στην ποδοσφαιρική γλώσσα είναι όλα τα ίδια, η γλώσσα είναι το λιγότερο. Στην Τουρκία ήμουν για 5 χρόνια ως ποδοσφαιριστής και ξέρω κάποια πράγματα στην επικοινωνία. Το εντυπωσιακό είναι ότι όλοι λένε πως έφυγα αποτυχημένος και δεν κοιτάνε πως αυτή τη στιγμή υπάρχει ομάδα και δεν διαλύθηκε, αλλά όχι ότι μπορέσαμε να κρατήσουμε την ομάδα και να υπάρχει φέτος».