Φιλική ισοπαλία για Πανσερραϊκό πριν την Παναχαϊκή!

Ο Πανσερραϊκός αναδείχθηκε ισοπαλία εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου με 1-1.

Ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του Πανσερραϊκού έκαναν οι Ανδρέας Κατσαντώνης, Μασάϊ και Θυμιάνης, με τον τελευταίο να στέκεται άτυχος και να αποχωρεί υποβασταζόμενος λίγα λεπτά μετά την είσοδο του με ενοχλήσεις στη μέση, χωρίς όμως η κατάσταση του να δημιουργεί έντονο προβληματισμό για την ώρα.

Για τον Πανσερραικό έπαιξαν σχεδόν όλοι οι παίκτες του ρόστερ, ενόψει και του αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή που θα οριστεί την επόμενη εβδομάδα(18-20/10).

Η ομάδα του κόουτς Δημήτρη Ελευθερόπουλου προηγήθηκε στο 55′ λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαϊντ. Ο Απόλλων Παραλιμνίου κατάφερε με τον Τζαμπέγια στο 61′ λεπτό να ισοφαρίσει σε 1-1, το οποίο ήταν το τελικό σκορ του φιλικού αγώνα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δ.Ελευθερόπουλος): Κατσίκας(46΄ Τσομπανίδης), Δεληγιαννίδης(46΄ Ζέρης), Πεταυράκης(62΄ Τσαγκαλίδης), Παπάζογλου(46΄ Γιανναράκης), Παντεκίδης (62΄ Καρασαλίδης), Σιόντης(46΄ Νάτσος), Καραμπέρης (46΄ Θυμιάνης)(52΄ Μασάϊ), Ανάκογλου(62΄ Κανίς), Μούργος (62΄ Μυστακίδης), Στίνα, Σαϊντ (62΄ Κατσαντώνης).