Φιλική “τεσσάρα” για τον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας περιόδου, ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου επικράτησε με 1-4 του Αστέρα Λεοντίου στο «Κ. Ζάρρας».

Η ομάδα του Λεοντίου βρέθηκε να προηγείται μέχρι και το 60’ με 1-0, αλλά στο τέλος ο Κεραυνός βρήκε τις λύσεις με την ποιότητα που διαθέτει και πήρε τη φιλική νίκη με το τελικό 1-4. Για την ομάδα του Διονύση Βαλσαμή που πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0 σκόραρε ο Ανδρεόπουλος με ωραίο πλασέ έπειτα από ασίστ του Φραντζή.

Φλωρόπουλος, Ντεντόπουλος, Πρέμπτος και Καραΐσκος σκόραραν για να επιτευχθεί η φιλική νίκη κόντρα στη νεοφώτιστη, αλλά σκληροτράχηλη ομάδα του Λεοντίου, ενώ ο τεχνικός της ομάδας του Κεραυνού, Ανδρέας Ανδρούτσος χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο τεχνικός του Αστέρα Λεοντίου χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε διαθέσιμους και συγκεκριμένα τους Σιδέρη, Σολωμό, Μανούσο, Σώζων, Λαζαρίδη, Ντουλάι, Τσάμη, Παπαθωμά, Σίψα, Ανδρεόπουλο, Στρέκλα, Φραντζή, Σωτηρόπουλο, Καφεντζή, Κωστόπουλο, Πύργα, Παναγιωτακόπουλο, Νικολόπουλο, Κοκοβίκα, Κλουκινιώτη.

Το πρόγραμμα για τον Αστέρα συνεχίζεται με προπονήσεις τη Δευτέρα (26/8) και την Τρίτη (27/8), ενώ την Τετάρτη (28/8) έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Εθνικό στις 19:30 στα Προσφυγικά.