Φιλικό…. για καλό σκοπό η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή βάζει το δικό της λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται για να συμπληρωθούν τα 3 εκατομμύρια ευρώ που χρειάζονται για να πάει στις ΗΠΑ για την πρωτοποριακή θεραπεία που μπορεί να τον βοηθήσει ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ.

Όπως ανακοίνωσαν οι Αχαιοί την Παρασκευή (18/10), θα δώσουν το Σάββατο (19/10) φιλικό αγώνα με την Κ19 του συλλόγου, με τα έσοδα από τα ειδικά κουπόνια που θα διατίθενται έναντι 3 ευρώ να πηγαίνουν στον λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για τον μικρούλη.

Μάλιστα, η ΕΠΣ Αχαΐας θα διαθέσει διαιτητές για το ματς χωρίς αμοιβή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 με αφορμή την περιπέτεια της υγείας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσιώτη, πήρε την απόφαση να πραγματοποιήσει φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα κόντρα στην Κ-19 του συλλόγου μας. 

Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο (19/10) και ώρα 15:00 στο γήπεδο της ομάδας μας στην Αγυιά και θα υπάρχουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης στη ενδεικτική τιμή των 3 ευρώ, έτσι ώστε όποιος επιθυμεί να ενισχύσει την προσπάθεια του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ για να ταξιδέψει στην Αμερική, όπου βρίσκεται η θεραπεία για την σοβαρή ασθένεια που τον ταλαιπωρεί. Όλα τα έσοδα από αυτό το φιλικό θα κατατεθούν το πρωί της Δευτέρας (21/10), στους λογαριασμούς που έχει δώσει η οικογένεια του Παναγιώτη-Ραφαήλ. 

Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχει και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, η οποία έπειτα από απόφαση του προέδρου της κ. Άγγελου Δανιήλ, θα διαθέσει χωρίς αμοιβή διαιτητές για το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε πολλά! Ας βοηθήσουμε την προσπάθεια του Παναγιώτη-Ραφαήλ και ας γίνουμε οι ήρωες του, βοηθώντας έστω και λίγο έτσι ώστε να γίνει πραγματικότητα το ταξίδι σωτηρίας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού!».

Παράλληλα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι στο δίκτυο Ακαδημιών της εντάσσεται και ο Θησέας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το δίκτυο ακαδημιών της ομάδας μας γίνεται πραγματικότητα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 καλωσορίζει στο δίκτυο τον σύλλογο του Θησέα.

Ελπίζουμε και θεωρούμε ότι θα υπάρξει μια άψογη συνεργασία και ότι μέσα από την επικοινωνία και την παροχή τεχνογνωσίας στους προπονητές και τα παιδιά της ακαδημίας, θα πετύχουμε και οι δυο πλευρές τους στόχους μας.

Προσδοκούμε ακόμα στην προσθήκη όλων των ακαδημιών της Αχαΐας στην μεγάλη οικογένεια της Παναχαϊκής».