Χλωμό το μέλλον ομάδας στο πρωτάθλημα

Εξαιρετικά δύσκολη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση στον Ιάλυσο αναφορικά με την επόμενη ημέρα της ομάδας, αφού, δεν φαίνεται να κινείται κάτι ενόψει της επαναληπτικής γενικής συνέλευσης που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, η απερχόμενη Διοίκηση δηλώνει κουρασμένη και απογοητευμένη, μιας και δεν υπάρχει η απαραίτητη στήριξη, όχι μόνο από τους φορείς αλλά και από τον ίδιο τον κόσμο.

Τα εισιτήρια που κόβει ο Σύλλογος είναι ελάχιστα, παρότι ήταν η μοναδική εκπρόσωπος του νησιού μας στη Γ’ Εθνική και πάλι που έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς ντόπιους παίκτες να παίξουν σε ένα Εθνικό πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερα, ο πρόεδρος, Μιχάλης Χατζηνικήτας είναι πολύ προβληματισμένος και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από τον Σύλλογο μετά από δεκατρία χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στα διοικητικά δρώμενα του Ιάλυσου.

Αυτό το καλοκαίρι φαντάζει ως το πιο κρίσιμο των τελευταίων ετών για τους «ερυθροκίτρινους» χωρίς καμία δόση υπερβολής με το μέλλον, τουλάχιστον έως αυτή τη στιγμή, να φαντάζει αβέβαιο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι και την προσεχή Κυριακή δεν θα υπάρξει το απαιτούμενο ενδιαφέρον, κάτι που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα