Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς από τη ΣΕΛΕΣΤΕ

Η Σελέστε σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Δήμου Αιγιάλειας, τον Σύλλογο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών “Χάρισε Ζωή”, τον Σύλλογο “ΦΡΟΝΤΙΖΩ” και τον Σύλλογο ΥΠ.ΑΠ.ΟΙΚ. (Υποστήριξη Άπορων Οικογενειών) διοργάνωσαν το απόγευμα της Κυριακής (29/12), στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, μία Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για συνανθρώπους μας, οι οποίοι χρειάζονται τη βοήθεια και τη στήριξή μας.

Πιο συγκεκριμένα, ένας φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στη Μικτή ομάδα της Σελέστε και τη γυναικεία ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού, με συμμετοχές και από τις ομάδες Νίκη Προαστείου και Όμηρο Νεοχωρίου.

Προηγήθηκαν βραβεύσεις από τον αντιπρόεδρο του ΝΠΔΔ (και υπεύθυνο του αθλητικού τομέα) Γιώργο Φραγκονικολόπουλο, ο οποίος, στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές και τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Τάκη Ανδριόπουλο για τη συμβολή του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Βραβεύτηκαν, στο πρόσωπο της εκπροσώπου του κας Χριστίνας Καρακωνσταντή, ο Σύλλογος “Χάρισε Ζωή”, οι ομάδες Σελέστε, Ίκαρος Πετρωτού, Νίκη Προαστείου και Όμηρος Νεοχωρίου, ο Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, ο προπονητής του Ίκαρου Πετρωτού Τάκης Παναγιωτόπουλος, η αρχηγός της Νίκης Προαστείου Κατερίνα Σιώπα και η παίκτρια της ΣΕΛΕΣΤΕ – και άριστη μαθήτρια – Ειρήνη Φιλιππάτου, η οποία πρώτευσε σε διαγωνισμό ρομποτικής.