“Χρυσό βραβείο” για την Coffee Island 

Οι τέσσερις σημαντικές διακρίσεις της Coffee Island στα Retail Business Awards 2022, τον μακροβιότερο θεσμό της αγοράς που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, επιβεβαιώνουν την ενέργεια και τη δυναμική της Νο1 αλυσίδας καφεστίασης στην Ελλάδα και επιβραβεύουν την τεχνογνωσία και τα αποτελέσματα των ομάδων της εταιρίας.

Η Coffee Island αναδείχθηκε ως Gold RETAIL FRANCHISOR OF THE YEAR 2022 ξεχωρίζοντας ανάμεσα στις λιανεμπορικές αλυσίδες δικαιόχρησης.

Διακρίθηκε με Gold Βραβείο στην κατηγορία BEST RETAILER MARKETING TEAMS για την επίτευξη των επικοινωνιακών στόχων.

Διακρίθηκε με Gold Βραβείο στην κατηγορία BEST DIGITAL TRANSFORMATION (RETAILERS) για την επιτυχημένη διαδικασία ενσωμάτωσης ψηφιακών τεχνολογιών.

Διακρίθηκε με Gold Βραβείο στην κατηγορία BEST RETAILERS’ MOBILE APPS για το ολοκληρωμένο mobile application «My Coffee Island App»

O Μιχάλης Καμβύσης, Managing Director, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι και για τις τέσσερις χρυσές διακρίσεις της εταιρείας μας, καθώς έτσι επιβραβεύονται, με τον καλύτερο τρόπο, οι καθημερινές προσπάθειες που κάνουμε για να αναπτύσσουμε την εταιρία, παραμένοντας ανθρώπινοι και επαγγελματίες προς τους συνεργάτες μας αλλά και προς κάθε επισκέπτη των καταστημάτων του δικτύου μας. Διανύοντας την τρίτη δεκαετία λειτουργίας μας, νιώθουμε σιγουριά ότι έχουμε επενδύσει στα κατάλληλα εργαλεία, με την καινοτομία να συνιστά βασικό πυλώνα δράσης της εταιρίας σε όλους τους τομείς της. Νιώθουμε όμως ακόμη πιο υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας, που εργάζονται για την επιχειρηματική μας συνέχεια και επιτυχία, γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε από καρδιάς».