Χωρίς προβλήματα έρχεται το Τσιλιβί στα Βραχνεϊκα

Με εκτός έδρας παιχνίδι μπαίνει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής η ομάδα του Τσιλιβή. Ένα ματς σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Διαγόρα Βραχνεϊκών. Οι νησιώτες δεν ξεκίνησαν καλά στο σχεδιασμό των μεταγραφών.  Aρκετοί ζακυνθινοί παίκτες ενώ είχαν συμφωνήσει αποχώρησαν από την ομάδα και έτσι έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ.

Ο τεχνικός του συλλόγου Πέτρος Τσούκλης με την εμπειρία αλλά και τις γνωριμίες κατάφερε να φέρει στο νησί αξιόλογους ποδοσφαιριστές με το ζητούμενο να παραμένει και αυτό δεν είναι άλλο από την παραμονή της μονάδας στην κατηγορία. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο του Πλάνου με τον Βορειοελλάδιτη τεχνικό να δουλεύει σε κομμάτια τακτικής και σε στημένες φάσεις.

Η ομάδα είναι κομπλέ δεν υπάρχουν τραυματισμοί και οι άνθρωποι του Συλλόγου ευελπιστούν ότι την Κυριακή το απόγευμα οι “κόκκινοι” θα μπορέσουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα από τον Διαγόρα.  Οι νησιώτες έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία εδώ και ένα μήνα περίπου, έχουν δώσει και κάποια φιλικά αλλά σίγουρα δεν έχουν “δέσει”  σαν σύνολο με το ρόστερ να  είναι “ρευστό” με παίκτες που συνεχώς προστίθενται ή  αφαιρούνται.

Το μεγάλο στοίχημα για το Τσιλιβή είναι να μαζέψει βαθμούς στις πρώτες αγωνιστικές, έστω και αν η ομάδα δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι έχει την ίδια ώρα έναρξης με τα υπόλοιπα ματς,  την Κυριακή στις 16.30.  Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ηλίας Ρέκκας από τον σύνδεσμο Μεσσηνίας με βοηθούς τους Αθανασοπούλου και Καρβούνη από τον ίδιο σύνδεσμο. Η αποστολή της ζακυνθινής ομάδας θα ταξιδέψει αυθημερόν στην γειτονική Αχαϊα.

Πηγή: ioniansports