Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη η πρεμιέρα στην Super League 2

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας το Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης της Super League 2 με την παρουσία όλων των ομάδων.

Για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία με κάποιο κανάλι που θα μεταδίδει τους αγώνες του πρωταθλήματος, οπότε η πρεμιέρα όπως φαίνεται δεν πρόκειται να έχει κάλυψη τηλεοπτική, εκτός κι αν έχουμε κάποια συγκλονιστική ανατροπή μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα!

Από κει και πέρα, οι ομάδες κατέληξαν σε μία από τρεις εταιρείες που έδωσαν προσφορά για την κάλυψη όλων των αγώνων που θα βιντεοσκοπούνται και θα ανεβαίνουν σε μία πλατφόρμα που θα ελέγχει η διοργανώτρια, με δικαίωμα αν ζητήσει να δει κάποιο παιχνίδι η ΕΠΟ ή ΕΠΑΘΛΑ.

Αναφορικά με την υπόθεση της έφεσης του Αλμωπού Αριδαίας, σε περίπτωση απόρριψης από το Δευτεροβάθμιαιο όργανο της ΕΠΟ και οριστικά αποβολής του από το πρωτάθλημα, τότε ο Βόρειος όμιλος θα πρέπει να ορίσει τέσσερις εμβόλιμες αγωνιστικές για να μπορέσει να ολοκληρωθεί μαζί με τον Νότιο.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου 18.9.2023

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 όπου πάρθηκαν ομόφωνα οι εξής αποφάσεις:

  • Τη βιντεοσκόπηση όλων των αγώνων για λογαριασμό της Διοργανώτριας αναλαμβάνει το «Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης».
  • Εγκρίθηκε το καλεντάρι της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου 2023 και θα ολοκληρωθεί στις 22 Μάϊου 2024 και για τους δυο ομίλους της Super League 2.