Όλα έτοιμα για την έναρξη των ακαδημιών του Προμηθέα

Η διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας ανακοίνωσε: «Η νέα και γεμάτη προκλήσεις αγωνιστική περίοδος για τα τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ του Προμηθέα Πάτρας ξεκινά σε λιγότερο από ένα μήνα, το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022, και το Promitheas Park, το υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο, είναι έτοιμο να υποδεχτεί ξανά τους νεαρούς αθλητές/αθλήτριες μας και να φιλοξενήσει τα όνειρα, τις φιλοδοξίες και τα χαμόγελά τους.

Οι αθλητές/αθλήτριες που επιθυμούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν ή να ενταχθούν για πρώτη φορά στο προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας μας μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, που έχει αναρτηθεί στο site του Συλλόγου.

Με την υποβολή της Φόρμας Προεγγραφής δεν καταβάλλονται χρήματα.

Φόρμα Προεγγραφής

Η διαδικασία προεγγραφής αφορά σε:

Α) Αθλητές/τριες που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας (γεννημένοι 2005-2016)

 Β) Νέους/ες αθλητές/τριες στην Ακαδημία μας (γεννημένοι 2005-2016)

Α) Αθλητές/τριες που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας (γεννημένοι 2005-2016)

Οι αθλητές/τριες που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας, ενεργά για την περίοδο 2021-2022, θα λάβουν σχετική ειδοποίηση στο e-mail τους, μέσω της Εφαρμογής Διαχείρισης Ακαδημίας, σχετικά με το πρόγραμμα προπονήσεων της περιόδου Σεπτέμβριος 2022 – Ιούνιος 2023. Για την διατήρηση της θέσης τους και την νέα αγωνιστική χρονιά καλούνται να υποβάλλουν την Φόρμα Προεγγραφής έως την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022. Σε περίπτωση που η σχετική φόρμα υποβληθεί μετά την λήξη της προθεσμίας, οι αθλητές/τριες αντιμετωπίζονται ως νέα μέλη και ακολουθείται η αντίστοιχη διαδικασία για νέους/ες αθλητές/τριες.

Β) Νέοι/ες αθλητές/τριες στην Ακαδημία μας (γεν. 2005-2016)

Οι νέοι/ες αθλητές/τριες που επιθυμούν να ενταχθούν στην Ακαδημία μας καλούνται να υποβάλλουν την Φόρμα Προεγγραφής και κατόπιν ελέγχου διαθεσιμότητας θα ενημερωθούν για την αποδοχή τους, στο χρονικό διάστημα 22 έως 26 Αυγούστου 2022. Στην περίπτωση που οι αιτήσεις υπερβαίνουν τις διαθέσιμες θέσεις, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της Φόρμας Προεγγραφής.

Γενικές πληροφορίες

Μετά την ολοκλήρωση των προεγγραφών και την πραγματοποίηση εγγραφής του εκάστοτε αθλητή/τριας:

Θα οριστικοποιηθεί η ένταξή του στο ανάλογο ηλικιακό τμήμα

Θα διατεθεί δωρεάν ο ρουχισμός της προπόνησης σε κάθε αθλητή/τρια

Θα πραγματοποιηθεί δωρεάν εξέταση πελματογραφήματος ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα, μέσω εξειδικευμένου λογισμικού, για το τι συμβαίνει στο πέλμα την ώρα της στάσης ή του τρεξίματος

Κόστος εγγραφής 30€

Μηνιαίο κόστος συνδρομής 30€ για το πρώτο παιδί

Μηνιαίο κόστος συνδρομής 20€ για κάθε επόμενο παιδί

Μηνιαίο κόστος επιπλέον παροχής (χρήση γυμναστηρίου) 10€

Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα χρήσης γυμναστηρίου, δύο φορές την εβδομάδα, σε ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης, το οποίο στοχεύει στις ανάγκες των αθλητών/τριών. Στους/Στις αθλητές/τριες που θα επιλέξουν το σχετικό πακέτο (Μπάσκετ και Γυμναστήριο), θα πραγματοποιηθεί δωρεάν εργομετρικός έλεγχος, για την αξιολόγηση των παραμέτρων της φυσικής τους κατάστασης.

Για τις ημέρες και ώρες  γυμναστηρίου, εφόσον το επιλέξετε , θα ενημερωθείτε εντός του Σεπτεμβρίου, κατόπιν συνεννόησης της ακαδημίας μας μαζί σας, προκειμένου να επιλεγούν οι ώρες που σας διευκολύνουν.(οι προπονήσεις στο γυμναστήριο θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο).

– Υπάρχει η δυνατότητα ετήσιας συνδρομής με Έκπτωση 10%.

– Καθ’ όλη την διάρκεια των προπονήσεων θα τηρούνται αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για την ασφαλή άθληση των νεαρών αθλητών/τριών.

– Βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου και για την αποφυγή συνωστισμού, έχουν δημιουργηθεί μικρά τμήματα αθλητών/τριων, ενώ έχει προκαθοριστεί ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων για κάθε τμήμα.

– Το προπονητικό πρόγραμμα της περιόδου 2022-2023 θα ξεκινήσει το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022, με εξαίρεση κάποια αγωνιστικά τμήματα (παιδικά-εφηβικά) που θα ξεκινήσουν προπονήσεις νωρίτερα.

– Όλοι/ες οι αθλητές/τριες της ακαδημίας έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν τους αγώνες της ανδρικής ομάδας.