Όλα έτοιμα για το 5ο διεθνές τουρνουά beach soccer “Σπύρος Αβράμης” στην Πάτρα

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε για την διεξαγωγή του 5ου τουρνουά beach soccer «Σπύρος Αβράμης» που θα ξεκινήσει την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τους τελικούς. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 17-18-19 Μαΐου με ελεύθερη είσοδο.

Ένα τριήμερο με θέαμα με υψηλού επιπέδου παίχτες από Ελλάδα, Βραζιλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Γαλλία , Κύπρο και Λετονία.

Φέτος το τουρνουά θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, αφού η τελευταία ομάδα που θα λάβει μέρος είναι η Πάφος από την Κύπρο, που τερμάτισε στην 3η θέση του World winners cup 2023.

Επίσης θα συμμετέχουν η Εθνική Λετονίας, η Μαρσέιγ και η Α.Ε. Κεφαλληνίας, όπως φυσικά και η οικοδέσποινα Νάπολη.

Μάλιστα, η Πατρινή ομάδα θα αγωνιστεί ενισχυμένη σε αυτά τα παιχνίδια, καθώς συμφωνία με πληροφορίες έχει έρθει σε συμφωνία με δύο παίκτες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πρόκειται για τον Αλιντ Μπεσίρ και τον αδερφό του Αχμέντ Μπεσίρ οι οποίοι έχουν αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της χώρας τους και αναμένονται στην Ελλάδα.

Στους αγώνες θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο ο Ισπανός προπονητής, ο Xan Lamigueiro Simon ο οποίος είναι στην Πάτρα εδώ και λίγες μέρες και επιμελείται τις προπονήσεις.