Όλοι για τη Σόφη: Κινητοποίηση για την επτάχρονη κόρη του Κοβάτσεφ

Κινητοποίηση για την επτάχρονη κόρη του παλαίμαχου βολεϊμπολίστα, Αντώνη Κοβάτσεφ, ο οποίος αγωνίστηκε με τις Παναχαϊκή, Νίκαια, Παγκράτι, Ηρακλή, Ανόρθωση, Μονπελιέ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιάδα Πάτρας, Παναθηναϊκό, Νάπολι, Ιωνικό και Λέφσκι.

Η μικρή Σόφη πρέπει να μεταβεί σε κλινική στο Μαϊάμι για να υποβληθεί σε επέμβαση στο νωτιαίο μυελό και ο Ερμής Πάτρας, o Πήγασος Μπεγουλακίου, οι “Nortenos” και άλλοι σύλλογοι με ανακοίνωσή τους καλούν όλους όσους έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν στη συγκέντρωση του ποσού.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
“Ένας αθλητής που τίμησε με την παρουσία του το ελληνικό Volley και έκανε καριέρα παίζοντας στον Παναθηναϊκό (480 συμμετοχές) και στον ΠΑΟΚ (60 συμμετοχές) ενώ αγωνίστηκε και στην Εθνική μας ομάδα (120 συμμετοχές) περνάει πολύ δύσκολες ώρες αφού το κοριτσάκι του, η 7χρονη Σόφη.

Αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας έχοντας έναν όγκο στον νωτιαίο μυελό που είχε προκαλέσει σκολίωση 130° στην σπονδυλική της στήλη η οποία με μια σειρά επεμβάσεων στην Γαλλία έχει μειωθεί στις 80° με την τοποθέτηση μεταλλικών λαμών ευθυγράμμισης και έπεται συνέχεια αφού η προσπάθεια μέσω αναγκαίων και υποχρεωτικών επώδυνων επεμβάσεων ενδομυελικής επεξεργασίας θα πρέπει να συνεχιστεί.

Όλη αυτή η επιβάρυνση της υγείας της μικρής Σοφίας έχει προκαλέσει μια νευροδερματική μελάνωση σε όλο το σώμα της με αποτέλεσμα να απαιτείται η τάχιστη μεταφορά της σε εξιδεικευμένο νοσοκομείο στο Miami και συγκεκριμένα στο “Jackson Memorial Hospital” για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες αποκατάστασης της υγείας της.

Ευελπιστούμε να προσφέρουμε την βοήθειά μας στην οικογένεια για να αντιμετωπίσει αυτό το δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος.

Το κόστος για το νοσοκομείο στο Miami ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ και η οικογένεια έχοντας ξοδέψει το όποιο οικονομικό απόθεμα είχε αδυνατεί να ανταπεξέλθει με αποτέλεσμα να απαιτείται η βοήθεια όλων μας, ο καθένας όπως και με όποιο τρόπο δύναται.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (IBAN): GR 6301108900000089060069229″.