Άβυθος 2017: Ανέβηκε στην Β΄ Κατηγορία και ενισχύεται

Κατόπιν ενημέρωσης από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας, η Άβυθος 2017 την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2023-2024 θα αγωνίζεται στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία ως πρώτη επιλαχούσα να συμπληρώσει τα κενά που δημιουργήθηκαν.

Ήταν κάτι που περιμέναμε με βάση τις δηλώσεις συμμετοχής και ίσως και μια μικρή έμμεση ανταμοιβή για την πορεία πρωταθλητισμού στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας στο μεγαλύτερο μέρος του.

Ο προγραμματισμός και το πλάνο της ομάδας δεν αλλάζει, ανεξαρτήτως κατηγορίας και βρισκόμαστε σε επαφή με 3-4 έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την προσπάθεια του συλλόγου, στην Β’ κατηγορία πλέον.

Αύριο 21/08/23 στο γήπεδο της ομάδας στην Άβυθο στις 18:30 έχει οριστεί και η πρώτη συγκέντρωση της ανδρικής ομάδας για την νέα σεζόν.

Δεύτερη μεταγραφή για την φετινή σεζόν ο Ηλίας Ρόζος. Ο Ηλίας είναι γεννημένος το 2001 και προέρχεται από την ομάδα του Αχιλλέα Καμαρών. Αγωνίζεται κυρίως στην δεξιά πλευρά της άμυνας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κεντρικός αμυντικός. Χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα και η δύναμη.