Άβυθος 2017: “Απαξιώνεται η προσπάθεια που κάνουμε”

Ανακοίνωση εξέδωσε η Άβυθος 2017 βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά τις συνεχόμενες αναβολές αγώνων στη Γ’ Κατηγορία, ενώ κατέθεσε και την πρόταση της για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Πιο αναλυτικά:

“Κυρίες και κύριοι της επιτροπής πρωταθλήματος,

Με μεγάλη λύπη είδαμε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική την αναβολή μόνο των αγώνων της Γ κατηγορίας λόγω έλλειψης διαιτητών. Κάτι τέτοιο αποτελεί αν μη τι άλλο κατάφορη αδικία για την εν λόγω διοργάνωση και τους αθλητές που συμμετεχουν σε αυτήν. Θεωρούμε αδιανόητο στις τέσσερις αγωνιστικές να έχουμε παίξει μόλις δύο παιχνίδια και να έχουμε ήδη ένα διάστημα 15 ημερών χωρίς αγώνα ενώ όλες οι άλλες κατηγορίες έχουν παίξει κανονικά όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι με αυτόν τον τρόπο απαξιώνεται η προσπάθεια που κάνουμε κάθε εβδομάδα ενω προκαλείται έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, ψυχολογική φθορά και κατά συνέχεια απωλεια ενδιαφέροντος από τους αθλητές. Πέρυσι με τον ίδιο τρόπο έφθασαν ομάδες να παίζουν μια φορά το μήνα και άλλες να εγκαταλείψουν. Ελπίζουμε σε άμεση αποκατάσταση αυτής τη αδικίας ώστε να μπορέσουμε κι εμείς να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο μας. Θεωρούμε ότι με λίγη προσπάθεια και στοχευμένες αναβολές (πχ ένα δυο παιχνίδια Β σε κάθε ομιλο και ίσως και ένα από Α) να μπορούμε όλοι να έχουμε τα μικρότερα δυνατά κενά.

Υ.Γ.: Να σημειωθεί ακόμα ότι στην πρόταση που μας έγινε να πραγματοποιηθεί το αναβληθέν παιχνίδι με το Σκεπαστό την Τετάρτη 28/12 στις 3:00 δε μπορούμε παρά να θεωρήσουμε ότι ήταν απλά μια πρόχειρη και άστοχη ιδέα. Είναι τουλάχιστον αστείο να ζητάμε, σε εργάσιμη ημέρα και εν μέσω εορτών, από τους αθλητές μας να είναι διαθέσιμοι για ταξίδι και αγώνα από τις 12 το πρωί.

Με εκτίμηση το ΔΣ