Άδικος αποκλεισμός, “τσέκαρε” τα ταλέντα της Αχαΐας η ΑΕΚ

Η Μικτή Κ16 της ΕΠΣ Αχαΐας παρότι ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ηρακλείου, ηττήθηκε με 1-2 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων της ΕΠΟ, σε ένα ματς που είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά με ήχο και εικόνα από το patragoal.gr!

Η ομάδα του Διονύση Βαλσαμή παρότι ήταν καταιγιστική σε μερικά διάστημα του ματς, βρέθηκε να χάνει με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου του Κωστάκη με 0-1.

Στην έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Δαραμούσκας ισοφάρισε άμεσα σε 1-1 και η ιστορία του ματς γράφτηκε στο φινάλε. Λίγο πριν το τέλος, ο Σπαλιάρας από θέση τετ-α-τετ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να κάνει το 2-1 και να στείλει την Αχαΐα στους “8”. Δευτερόλεπτα πιο μετά χάθηκε και νέα καλή ευκαιρία με τον Σταματάκη.

Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Κωστάκης έκανε το 1-2 και χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, καθώς επί της ουσίας σε νεκρό χρόνο έκρινε το ματς λίγο πριν οδηγηθούμε στα πέναλτι.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου στην Πάτρα για να παρακολούθησε το παιχνίδι, μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Ρούσσος.

Ο σκάουτερ των «κιτρινόμαυρων» τσέκαρε ταλέντα από τις δύο ομάδες και έμεινε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, τους οποίους σημείωσε στο μπλοκάκι του.