Άλωσε τα Προσφυγικά η MLS

Σε μια εύκολη επικράτηση μετέτρεψε την χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στον Άρη Πατρών στο γήπεδο των προσφυγικών η MSL FC καθώς επιβλήθηκε με σκορ 0-4 και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς χωρίς πλέον να κινδυνεύει με το φάσμα του υποβιβασμού.

Από την άλλη πλευρά ο Άρης Πατρών για ακόμη μία αγωνιστική φανέρωσε τις αδυναμίες του με αποτέλεσμα να ηττηθεί και να παραμείνει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Πατίστα σε ένα κομβικό παιχνίδι για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του κ.Γουλή κυριάρχησε από τα πρώτα λεπτά απείλησε στο 5′ με την Μόκκα αλλά το σουτ της πέρασε πάνω απο τα δοκάρια.

Δέκα λεπτά αργότερα η Παπαδογεώργου με πλασέ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 41′ το σουτ της Μόκκα εξουδετερώθηκε σε κόρνερ από την Πέττα, ενώ μετά την εκτέλεση του κόρνερ η Moraes De Souza βρέθηκε τετ α τετ και πλάσαρε για το 0-2,με τον 1ο βοηθό καθυστερημένα να καταλογίζει την φάση ως οφσάιντ.

Αυτό που δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο η Moraes De Souza το κατάφερε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50′ ύστερα από εξαιρετικά πάσα της Πετσίνη βρέθηκε τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 0-2.

Τρία λεπτά αργότερα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ της Μόκκα η Moraes De Souza θα πάρει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά η μπάλα θα καταλήξει πάνω από τα δοκάρια.

Στο 66′ η Μόκκα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

Για να έρθουμε στο 89′ όπου η Μόκκα με πολύ ωραίο σουτ θα διαμορφώσει το τελικό 0-4.

Συνθέσεις :

Άρης Πατρών (Κωνσταντίνος Κωλέτσης): Πέττα, Π.Μαγγανιάρη (72′ Β.Μαγγανιάρη), Μ.Κολοβού, Γαλάνη, Μούτσι, Νικολοπούλου
(46′ Κακογιάννη), Ζαχαράτου, Ντέβα, Δαραβέλια, Καλτσανά (72′ Μυλωνάκου), Ρούβαλη.

MSL FC (Γιάννης Γουλής): Souza Grazi, Βασιλείου (77′ Βητουράτου Σ.), Χριστοπούλου, Μόκκα, Αρβάλη (66′ Ντουραντώνη), Σταυροπούλου, Βράνα-Τριανταφύλλου, Παπαδογεώργου, Παπαϊωάννου (85′ Αρβανίτη), Πετσίνη (77′ Πολύζου), Moraes De Souza (85′ Τσιρογιάννη).

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς