Άρεσε ο νεανικός Παναγιάλειος που άξιζε κάτι καλύτερο (video)

Αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο νεανικός Παναιγιάλειος απέναντι στην ΑΕ Μυκόνου και άξιζε κάτι καλύτερο από το τελικό 1-1 της αναμέτρησης.

Μάλιστα η ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη κατέβηκε με μόλις 13 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, λόγω των προβλημάτων με τα δελτία των νέων ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή στον αγώνα ανήκει στην ΑΕ Μυκόνου, η οποία είχε δοκάρι με τον Σαμπανίδη στο 10′ λεπτό, ενώ αρχικά είχε διώξει σωτήρια ο πορτιέρο του Παναιγιάλειο Αντωνόπουλος.

Ο Παναιγιάλειος απάντησε στο 13′ λεπτό με τον Σάλλα, ο οποίος έπιασε ένα καλό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χανιωτάκη.

Στο 20′ λεπτόμο Σάλλα εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, αλλά η κεφαλιά του Σταθόπουλου πέρασε ψηλά άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Σγκούρι, ο οποίος μπήκε με ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή, αλλά πρόλαβε και έδιωξε σωτήρια ο Αρβανίτης.

Στο 24′ λεπτό η ομάδα της Μυκόνου πήρε το προβάδισμα στο σκορ, όταν με ωραία ενέργεια από τα αριστερά, ο Πινείρο βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι και σκόραρε για το 0-1.

Στο 31′ λεπτό καταγράφθηκε ακόμα μια στιγμή για την Μύκονο, στην κεφαλιά του Παπαδόπουλου που πέρασε άουτ.

Δύο λεπτά μετά ο Παναιγιάλειος κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, όταν με ωραία ενέργεια του Μπούμπα από τον άξονα, μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε τον Χανιωτάκη για το 1-1.

Ο Παναιγιάλειος συνέχισε να είναι απειλητικός και στο 39′ λεπτό ο Αθανασόπουλος έπιασε καλό σουτ, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Χανιωτάκης, ενώ στο 42′ λεπτό η σέντρα-σούτ του Ντούνη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Χανιωτάκη.

Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Αντωνόπουλος έκανε καταπληκτική επέμβαση σε κεφαλιά του Τουρκαϊδη.

Στην επανάληψη, η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στον Παναιγιάλειο, με το σουτ του Ντούκα στο 54′ λεπτό να κοντράρει και να καταλήξει σε κόρνερ, ενώ στο 64′ λεπτό ο Λιάτος και ενώ μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο, πήρε την πάσα από τον Αθανασόπουλο και έχασε το “άχαστο” για να βάλει τους Αιγιώτες μπροστά στο σκορ.

Στο 72′ λεπτό ο Παναιγιάλειος είχε νέα μεγάλη στιγμή με το καλό σουτ του Αθανασόπουλου να “γλύφει” το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χανιωτάκη

Η ΑΕ Μυκόνου απάντησε με φοβερή ευκαιρία στο 74′ λεπτό του Τουρκαϊδη, ο οποίος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 84′ λεπτό ο Παναιγιάλειος απάντησε με μεγάλη ευκαιρία του Λιάτου, ο οποίος από το ύψος του πέναλντι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χανιωτάκη, ο οποίος έδιωξε σωτήρια.

Στο 89′ λεπτό ο Γάσπαρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα αρκετά μακριά από την εστία του Αντωνόπουλου, ενώ στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε τέρμα των φιλοξενουμένων ως οφσαίντ.

Παναιγιάλειος : Αντωνόπουλος, Γαλαριώτης, Ρίζος, Σταθόπουλος, Αρβανίτης, Ντούκας, Ορτέντζιος (62′ Λιάτος), Μπούμπας, Αθανασόπουλος (94′ Παπαγεωργίου), Σάλλα, Ντούνης (86′ Ανταχόπουλος)

ΑΕ Μυκόνου : Χανιωτάκης, Σπυρόπουλος, Βοϊκος, Μουλάς, Αρκούδας, Μουρίκι, Σγκούρι (40′ Τουρκαϊδης), Ντόκο (73′ Γάσπαρης), Σαμπανίδης (73′ Πάγια), Πινεϊρο (60′ Τράκας), Παπαδόπουλος

Τα τέρματα του αγώνα όπως τα μετέδωσε το Aigialeia TV