Άρης Ρούσσος: “Μην μας χαλάτε την γιορτή”

Ο πρόεδρος του Άρη Πατρών, Άρης Ρούσσος με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό αναφέρθηκε στον χθεσινό αγώνα με τον Αετό/Αστραπή:

“Με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι με τον Αετό-Αστραπή και επειδή πολύ κόσμος αναφέρθηκε στο ότι η ομάδα μας τοποθετήθηκε επίσημα για το λάθος του διαιτητή, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι για εμάς το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό και σε αυτό που εμείς θέλουμε να εκφράζουμε, δεν πρέπει να υπάρχει εύνοια για καμία ομαδα και δεν πρέπει ένας διαιτητής να διορθώνει το λάθος του με άλλο λάθος.

Στο σημείο που έχουμε φτάσει, το να παίξεις με τον Πανμοβριακό ή την Θύελλα λίγη σημασία έχει στην ουσία. Με οποίον και να παίξεις απλα είσαι καλύτερος και κερδίζεις όποιον και να συναντήσεις στο δρόμο σου. Άλλωστε είναι και οι 4 ομαδες των μπαράζ αποδεδειγμένα οι 4 καλύτερες του πρωταθλήματος και για εμένα ισάξιες.

Αφήστε τις ομάδες να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και να προσφέρουν το θέαμα που μπορούν. Το αποδείξαμε με το Αίγιο στα Προσφυγικά, με 2.500 κόσμο στην εξέδρα. Εμείς έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το πρωτάθλημα, για την ανοδο και όλα όσα έχουμε χτίσει. Μην μας χαλάτε την γιορτή”.