Άρχισε η σκληρή δουλειά στον Παναιγιάλειο – Μία μεταγραφή

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο δημοτικό στάδιο της πόλης του Αιγίου η πρώτη προπόνηση του Παναιγιαλείου για τη νέα σεζόν. Χωρίς κόσμο στις εξέδρες, τηρώντας της οδηγίες και τα μέτρα των υπευθύνων περί πανδημίας, η εικόνα ήταν πρωτόγνωρη.

Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν την συνεργασία τους, αλλά και άλλοι, κυρίως νεαροί που ενδιαφέρουν τον σύλλογο. Επίσης παρόντα ήταν και τα μέλη της Διοίκησης, όπου μαζί με τους προπονητές, τους καλωσόρισαν και έδωσαν τις κατευθύνσεις και το πλάνο που θα ακολουθηθεί στην συνέχεια. Τέλος, μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα, όλοι ευχήθηκαν να είναι υγιείς και δυνατοί και να προσπαθήσουν να επαναλάβουν την περσινή επιτυχία.

Για την πρώτη εβδομάδα όλες οι προπονήσεις θα είναι μονές. Στα αγωνιστικά θέματα η διοίκηση του Παναιγιαλείου δεν θα μπορούσε να μην ανανεώσει τη συνεργασία της με τον έμπειρο επιθετικό Βαγγέλη Γκάτση. Mάλιστα, ανακοίνωσε και την παραμονή του έμπειρου άσου αναφέροντας τα εξής:

«Η διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Γκάτση. Ο επιθετικός θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε γι’ αυτή του την απόφαση και την εμπιστοσύνη που δείχνει στην προσπάθειά μας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή ποδοσφαιρική χρόνια».

Επίσης οι Αιγιώτες ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Θεόδωρο Βαλλιάνο. Ο επιθετικός από το Μενίδι που φοιτά στο Αίγιο θα φορά και φέτος την μελανόλευκη φανέλα. Δεν θα συνεχίσει στο Παναιγιάλειο ο αμυντικός Γιώργος Βασιλείου, ενώ αποκτήθηκε ο νεαρός Αιγιώτης ποδοσφαιριστής, Γιώργος Φιλιππάτος. Πρώτο φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί με τον Πέλοπα στο Κιάτο στις 30 Αυγούστου.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. ανακοινώνει ότι εντάσσει στο δυναμικό της ομάδας τον Αιγιώτη ποδοσφαιριστή Γιώργο Φιλιππάτο. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του δημοτικού σταδίου και αφού υπέγραψε το δελτίο του συμμετείχε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναιγιαλείου και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες».