“Άσφαιροι” και (Χ)αμένοι και οι δύο στην Αγυιά

“Άσφαιροι” έμειναν στο γήπεδο της Αγυιάς, Δαβουρλής και Αετός Ρίου, αφού κανείς τους δεν κατάφερε να σκοράρει, με την “λευκή ισοπαλία” να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, που πιθανότατα δεν βόλεψε κανέναν από τους δύο αντιπάλους.

Στο 8′ λεπτό είχαμε την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα, με το σουτ του Τσεκούρα να μπλοκάρει εύκολα ο Βρυώνης, με τους φιλοξενούμενους του Σάκη Κατσαντούλα να απαντούν στο 13′ λεπτό, με το σούτ του Κωνσταντακόπουλου να περνάει ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή στο 26′ λεπτό, όταν ο Ανδρεοσόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Βρυώνη, ο οποίος τον νίκησε και κράτησε και πάλι το μηδέν.

Με την έναρξη του β’ μέρους, ο Τσεκούρας επιχείρησε νέο σουτ που εξουδετέρωσε και πάλι με επιτυχία ο Βρυώνης, οι οποίοι απάντησαν στο 53′ λεπτό με την κεφαλιά του Φουρφουρή να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πετρόπουλου.

Στο 80′ λεπτό ο Δαβουρλής είχε νέα μεγάλη στιγμή, όταν μετά από κόρνερ του Κοτσαϊ, ο Κλαφουτζής έπιασε την κεφαλιά, την οποία εξουδετέρωσε και πάλι ο πορτιέρο Βρυώνης.

Η απάντηση των “κιτρινόμαυρων” ήρθε στο 84′ λεπτό, όταν το κοντινό σουτ του Κατσιούρα απέκρουσε σωτήρια ο Πετρόπουλος.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι επάνω στον Κοτσαϊ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια ευκαιρία να φύγουν με τους τρείς βαθμούς της νίκης, όταν σε άχαστο τετ α τετ, έστειλαν στο 63′ λεπτό την μπάλα άουτ.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, ο Δαβουρλής βρίσκεται στην 8η θέση με 8 βαθμούς, ενώ ο Αετός Ρίου ισοβαθμεί στην 10η θέση με 7 βαθμούς μαζί με τα Καλάβρυτα και την Θύελλα Αιγίου.

Την επόμενη αγωνιστική ο Δαβουρλής αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αιγείρα/Ακράτα ενώ ο Αετός Ρίου θα υποδεχθεί την Νίκη Προαστείου.

Δαβουρλής Κ92 (Ν. Κοκοτσής): Πετρόπουλος, Κονταξής (64′ Κουρλέσης), Νταουσιάνης (64′ Φατούρος), Κλαφουντζής, Τόγιας, Κορμπλάκης, Κοτσιάι, Τσεκούρας, Καραβασίλης, Πρέντζας (64′ Φράγκος), Ανδρεοσόπουλος

Αετός Ρίου (Θ. Κατσαντούλας): Βρυώνης, Ντζάλας, Ζακυνθινός, Κωνσταντακόπουλος, Γεωργίου, Μπόμπολας, Πετράτος (61′ Φωνταλής), Σούλι, Φουρφουρής, Κουλούρης, Κατσιούρας